08.08. Onneksi olkoon: Sylvi, Sylvia, Silva | Palaute
Malmin kirkko

Jumalanpalvelus  Malmin kirkosta 22.3. - katso lähetys täältä

Malmin seurakunta

21.03.2020, 18:15 /  päivitetty 23.03.2020, 14:24
Tervetuloa videokirkkoon! Marianpäivän jumalanpalveluksessa saarnaajana ja liturgina Sami Kivelä, avustavana pappina Laura-Elina Koivisto ja kanttorina Leena-Kaisa Rauhamaa.

Jumalanpalvelus vain netissä

Sunnuntaina olimme seurakuntana koolla ensimmäistä kertaa pelkästään internetissä. Vaikka nyt pitää ottaa fyysistä etäisyyttä toisiimme, voimme ottaa ajatuksissamme henkisen askeleen lähemmäs toisiamme.

Malmin seurakunnan jumalanpalvelus on katsottavissa yllä sekä Facebook-sivuillamme. Jumalanpalvelus on nauhoitettu Malmin kirkossa lauantaina 21.3.2020.

Marian ilmestyspäivä

Sunnuntaina vietettiin Marian ilmestyspäivää. Pyhäpäivän aiheena oli enkeli Gabrielin ilmestyminen neitsyt Marialle ilmoittamaan Jeesuksen syntymisestä. Tästä tulee myös juhlan nimi eri kielissä. Marian saamassa lupauksessa näkyy Jumalan armon koko rikkaus.

6. Evankeliumi Luuk. 1: 39-45

Muutaman päivän kuluttua Maria lähti matkaan ja kiiruhti Juudean vuoriseudulla olevaan kaupunkiin. Hän meni Sakariaan taloon ja tervehti Elisabetia. Kun Elisabet kuuli Marian tervehdyksen, hypähti lapsi hänen kohdussaan ja hän täyttyi Pyhällä Hengellä. Hän huusi kovalla äänellä ja sanoi: ”Siunattu olet sinä, naisista siunatuin, ja siunattu sinun kohtusi hedelmä! Kuinka minä saan sen kunnian, että Herrani äiti tulee minun luokseni? Samalla hetkellä kun tervehdyksesi tuli korviini, lapsi hypähti riemusta kohdussani. Autuas sinä, joka uskoit! Herran sinulle antama lupaus on täyttyvä!”