27.11. Onneksi olkoon: Hilkka | Palaute
Malmin kirkko

Lasten laulupäivät

30.07.2022, 12:54 /  päivitetty 30.07.2022, 20:29
Ennen koulujen alkua on mukava kokoontua yhteen laulamaan. Lasten laulupäivät kutsuu kouluikäisiä ja vähän nuorempiakin mukaan musiikin maailmaan. Päivien ohjelmasta vastaavat Malmin seurakunnan lapsikuorojen ohjaajat Mari Torri-Tuominen, Kaisu Rauhamaa ja Tiia Maria Saari.
Lapsia kädet ilmassa

Puistolan kirkossa ma 8.8. ja ti 9.8. klo 10-12.30

Malmin kirkossa ma 8.8. ja ti 9.8. klo 13.30-16

Viikin kirkossa ti 9.8. ja ke 10.8. klo 10-12.30

Laulupäivillä voivat kouluikäiset ja vähän nuoremmatkin kokeilla kuorolaulamista! Päivien ohjelmassa yhteistä laulua, rytmisoitintaustojen luomista ja muuta musiikillista yhdessäoloa. Voit tulla mukaan yhden, ja jos oikein laulattaa vaikka kaikkien kolmen kirkon Laulupäiviin!


Lasten laulupäivät - mitä on luvassa?

  • innostusta, iloa ja uusia taitoja yhteislauluun ja musisointiin
  • iloista yhdessäoloa ja uusia kavereita (jos siltä tuntuu, voi mukaan tulla vanhemman tai muun läheisen kanssa)
  • periaatteenamme on "Kaikki laulaa!" Ei siis vaadi erityistaitoja tai "musikaalisuutta"
  • Kesto 2,5 tuntia päivässä kahden päivän ajan. Voit tulla mukaan myös yhdeksi päiväksi - tai vaikka kolmen eri kirkon Laulupäiviin!
  • "Musiikkiretkellä" syödään omia eväitä, seurakunta tarjoaa mehua ja keksejä
  • Maksuton, ei vaadi ennakkoilmoittautumista
  • Tarjolla ammattitaitoista musiikkikasvatusta, vetäjinä toimivat Malmin seurakunnat lapsikuoroja ohjaavat kanttorit Kaisu, Mari ja Tiia Maria
  • Laulupäivässä pääset tutustumaan myös kuoroharrastukseen ja saat tietoa syyskuussa alkavista Malmin seurakunnan lasten kuoroista, joissa voi halutessaan jatkaa lauluharrastusta.


Laulupäivissä mukana

Kaisu Rauhamaalla 20 vuoden kokemus Malmin seurakunnan lapsikuorojen ohjaamisesta. Mari Torri-Tuominen on monipuolinen musiikkikasvatuksen ammattilainen, joka on toiminut kirkon kasvatuksen ammattilaisten musiikkikouluttajana vuosien ajan. Tiia Maria Saarella on oma Tähtisilmät-laulukoulu Helsingin keskustassa.


Lapsikuorojen alustavat harjoitusajat syksyllä 2022

Malmin seurakunnan kuorot ovat kaikille avointa, maksutonta harrastustoimintaa. Harjoitusten lisäksi kuorot esiintyvät pari kertaa kaudessa oman lähikirkon tilaisuuksissa ja tekevät myös pieniä esiintymisretkiä.

Periaatteenamme on: "Kaikki laulaa!" Kuoroon ei ole erityistä pääsykoetta, eikä osallistumiseen vaadita erityistaitoja tai "musikaalisuutta". Kuoron ohjaajina toimivat musiikin ammattilaiset, seurakunnan kanttorit, joilla on joko pitkä kokemus lapsikuorojen ohjaamisesta ja/tai erityisosaamista musiikkikasvatuksesta.

Viikin kirkolla Pihlajamarjat (ryhmät 5-6-vuotiaille ja kouluikäisille, lisäksi perheryhmä 3-4-vuotiaille). Harjoituspäivä tiistai.

Puistolan kirkolla Laulupuu (ryhmät 6-9-vuotialle, yli 10-vuotiaille). Harjoituspäivä torstai.

Malmin kirkolla Nuottilinnut (6-10-vuotiaille) ja Tuulenpesä (yli 10-vuotiaille). Harjoituspäivä torstai.

Kysy lisää Kaisulta: kaisu.rauhamaa@evl.fi, p. 041 5317 799