27.01. Onneksi olkoon: Viljo | Palaute
Malmin kirkko

Johanna Försti esiintyy Malmin kirkossa

Malmin seurakunta

05.02.2020, 15:30 /  päivitetty 06.02.2020, 14:22
Johanna Försti

Tähdet, tähdet ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmista tuttu laulaja Johanna Försti esiintyy sunnuntaina 9.2. klo 18 Malmin kirkossa Kunpa sinut tuntisin paremmin -nimisessä yhteisvastuukonsertissa.

Försti laulaa rakastettuja suomalaisia säveliä, joihin hän on tehnyt uudet sovitukset. Ohjelmistossa on ns. maallisia laulelmia, joiden sanomassa on kuultavissa myös hengellinen ulottuvuus. Mukana kappalelistalla ovat Myrskyn jälkeen on poutasää ja Mun sydämeni tänne jää. Kokoonpanossa kuullaan laulajan lisäksi viulua, saksofonia, kontrabassoa, pianoa ja lyömäsoittimia.

Försti tunnetaan erityisesti Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin laulajana, Jo Stance -yhtyeen räväkkänä solistina sekä vuoden 2016 Tähdet, tähdet -ohjelman tähtikilpailijana. Vuonna 2010 Försti sai kunnian toimia Linnan juhlien solistina itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

K‍onserttiin on vapaa pääsy, mutta käsiohjelma maksaa 10 euroa, ja sen tuotto menee Yhteisvastuun hyväksi. Yhteisvastuun teemana on tänä vuonna vanhemmuuden tukeminen.

Lisätietoja Johanna Förstistä löytyy laulajan kotisivuilta.