25.04. Onneksi olkoon: Markku, Marko, Markus | Palaute
Malmin hautausmaa

Joulu Malmin hautausmaalla

15.12.2020, 15:17 /  päivitetty 15.12.2020, 15:40
Palavia hautakynttilöitä kivistä kasatulla muistelupaikalla

Hautausmaan portit ovat auki 22.12.2020-7.1.2021 yötä päivää.‍

Jouluaattona Malmin hautausmaan ajoneuvoliikenne on yksisuuntainen. Sisään ajetaan eteläisestä portista Pihlajamäentie - Ketokivenkaarelta ja ulos pohjoisesta portista Malmin kalmistotietä Tattariharjuntielle. Hautausmaan pääväylältä pääsee pois myös Viikin suuntaan. Reitti kulkee Lahden moottoritien alitse Viikkiin ja sitä kautta pääsee keskustan suuntaan. Kehä ykköstä käyttävien toivotaan ajavan hautausmaalle Pukinmäen liittymästä Pihlajamäen kautta.

Hautausmaalla on vilkas liikenne jouluna. Kaikkia vierailijoita pyydetään noudattamaan varovaisuutta ja huomaavaisuutta toisia liikkujia kohtaan sekä noudattamaan annettuja ohjeita turvaväleistä.

Malmin hautausmaalla on kaksi muistelupaikkaa.

Muistelupaikat ovat Pihlajamäentien portin edessä sekä kortteleiden 96 ja 97 välissä. Muistelupaikalla voi sytyttää kynttilän muualle haudatun muistolle tai läheiselle, jonka hautaa ei enää ole.

Ota huomioon paloturvallisuus kynttilää sytyttäessä:

Jätä riittävä väli (n.10 cm) seuraavaan kynttilään.

Aseta kynttilät tukevasti maahan, ei lumen tai muistomerkin päälle.

Aseta kynttilät ja lyhdyt siten, että ne eivät voi sytyttää kasveja tai muista hautakoristeita.

Hautahaku.fi

Hautahaku-palvelusta löytyy noin 350 000 Helsingin seurakuntayhtymän hautausmaille haudatun vainajan tiedot. Hautahaku-palvelusta hautapaikkaa etsitään vainajan nimellä. Hakua voidaan tarvittaessa rajata syntymä- ja kuolinvuoden tai hautausmaan mukaan. Palvelun sisältämä karttapalvelu näyttää haudan sijainnin hautausmaalla. Siirry Hautahakuun osoitteella www.hautahaku.fi