04.03. Onneksi olkoon: Ari, Arsi, Atro | Palaute
Lauttasaaren seurakunta

Varaa Lauttasaaren kirkon tiloja sähköisesti – sisäänpääsy ovikoodilla!

17.09.2022, 16:55 /  päivitetty 22.12.2022, 15:44
Lauttasaaren peruskorjattu kirkko tarjoaa hienot puitteet erilaisiin tapahtumiin kokouksista perhejuhliin.
tilavuokraus lauttasaaressa

Lauttasaaren kirkon tilojen varaus onnistuu nyt helposti uudessa online-varauspalvelussa.

Lauttasaaren seurakunnan jäsenet voivat käyttää kirkon tiloja korvauksetta kaste-, hää- ja muistotilaisuuksissa. Muista tilaisuuksista veloitamme tilavuokraa tilakohtaisen määrittelyn mukaisesti. Kirkon yleisten tilojen ja erilaisten kokoustilojen lisäksi vuokraamme muun muassa kirkon saunatiloja ja liikuntasalia.

Uudesta tilavarausjärjestelmästämme löytyvät myös tilavuokrahinnat ja tietoa tilojen varustelusta.

Kun tilavuokra on maksettu, järjestelmä toimittaa sinulle koodin, jolla pääset sisään kirkon tiloihin. Hyvästi hankala avainrumba!

Tilavarausjärjestelmän kautta voit varata myös velotuksettomia tiloja, kuten 30 minuuttia hiljentymisaikaa kirkkosalissa. Toivo-ryhmätyötilaa ja urkuparvea saa käyttää velotuksetta työskentelyyn ilman ajanvarausta, voit vain kävellä paikalle. Toivo-työtilan varaus yksityiskäyttöön on maksullista.

Tilavarausjärjestelmämme käyttöönotto pohjaa ajatukseen Lauttasaaren kirkosta paikkana, jossa kaikki voivat viettää aikaa, järjestää toimintaa ja viihtyä. Ovet ovat auki kaikille. Tervetuloa Lauttasaaren kirkkoon, kaikkien seurakuntalaisten yhteiseen olohuoneeseen!