18.09. Onneksi olkoon: Tyyne, Tytti, Tyyni | Palaute
Lauttasaaren seurakunta

Tervetuloa seurakunnan tilaan kauppakeskus Lauttikseen!

Lauttasaaren seurakunta

27.01.2020, 11:17
Lauttis Kirkko Helsingissä Lauttasaaren seurakunta Logo, meri.

Lauttasaaren seurakunta on avannut kirkon peruskorjauksen ajaksi kauppakeskus Lauttiksen toiseen kerrokseen uudenlaisen kohtaamispaikan. Tilassa kaikki lauttasaarelaiset voivat istahtaa hengähtämään, tapaamaan ystäviään ja tutustumaan seurakunnan työntekijöihin ja toimintaan. Tila on avoinna arkisin klo 9-18, jolloin tilassa päivystävät seurakunnan työntekijät tapaavat mielellään juuri sinut.

Tilasta löydät myös seurakunnan kirkkoherranviraston, joka palvelee seurakuntalaisia kirkkoon liittyvissä asioissa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-12, keskiviikkoisin klo 14-18.

Kevään mittaan seurakunta järjestää tilassa vaihtelevaa ohjelmaa ja tapahtumia. Ajankohtaiset tiedot tapahtumista seurakunnan nettisivuilta ja Facebookista. Seurakunnan jäsenet voivat myös itse järjestää tilassa toimintaa samaan tapaan, kuin se on ollut mahdollista kirkkokiinteistössä. Lisätietoa tilavarauksista saat kirkkoherranvirastosta.

Jos sinulla on toiveita tai ehdotuksia tilassa järjestettävään toimintaan liittyen, ota yhteys seurakuntapastori Simo Lemmetyiseen, simo.lemmetyinen@evl.fi tai 050 380 3525.