26.01. Onneksi olkoon: Joonatan | Palaute
Lauttasaaren seurakunta

Poikkeusaikoina voit osallistua seurakunnan toimintaan verkossa

Lauttasaaren seurakunta

21.04.2020, 12:13 /  päivitetty 21.04.2020, 12:10
Seurakunnan toiminta löytyy kokoontumisrajoitusten ajan verkosta! Tästä uutisesta löydät kootusti kaikki sosiaalisen median kanavat, josta löydät seurakunnan tapahtumia.
Seurakunnan toiminta on verkossa, Lauttasaaren seurakunta Kirkko Helsingissä-logo, sininen tausta, tietokoneen näyttö.

Seurakunnan Facebook-kanava

Jumalanpalvelukset: Sunnuntaisin klo 11 ja keskiviikkoisin klo 19

Raamattupiiri: ”Tule sellaisena kuin olet”-Raamattupiiri löytyy kevään 2020 ajan omasta Facebook-ryhmästään. Lauttasaaren seurakunnan raamattupiiri ei voi koronapandemian aikana kokoontua kasvotusten, joten olemme päättäneet ylläpitää ryhmän toimintaa virtuaalisesti. Raamattupiirin omaan facebook-ryhmään laitetaan viikoittain Raamatun lukuvinkkejä. Jos haluat ottaa osaa raamattupiirin virtuaaliseen kokoontumiseen tiistaisin klo 18:30, laita sähköpostia Simolle, simo.lemmetyinen@evl.fi. Hän lähettää kokoontumiseen tarvittavan linkin.

Minikonserttisarja: Lauttasaaren seurakunnan Facebook-sivuilla toteutuu Minikonserttisarja, tiistaisin klo 19. Lauttasaaressa vaikuttavat muusikot tuovat pienen musiikillisen tervehdyksensä virtuaalisesti tänä aikana, kun kirkkojen ja konserttisalien ovet ovat kiinni kokoontumisille.

Minikonsertin ensiesitys tapahtuu tallenteen LIVE-ensiesityksenä tiistaisin klo 19. Tallenteet ovat myös myöhemmin katsottavissa.

Seurakunnan YouTube kanava

Seurakunnan YouTube kanavalta löydät muun muassa lapsille suunnattuja askarteluvideoita, Seuraajat-pääsiäisnäytelmän, sekä muita seurakunnan videosisältöjä.