04.02. Onneksi olkoon: Ronja, Armi | Palaute
Lauttasaaren seurakunta

On aika - Ilmoittaudu Gospelia Kaikille -kuoroon!

11.01.2023, 11:25
Kaikille avoin Gospelia Kaikille -kuoron ilmoittautuminen on käynnissä. Kevään harjoitukset 5.2., 5.3., 2.4., 5.5. ja kevätkonsertti Temppeliaukion kirkossa la 6.5.
tummaihoinen mies valkeassa puvussa nostaa sormea

Puhutteleeko gospel sydäntäsi? Saako rytmimusiikki lanteesi keikkumaan? Tule mukaan opettelemaan gospelin laulamista, rytmiä ja liikettä!


Gospelia Kaikille on matalan kynnyksen gospelkuoro, joka kokoaa yhteen satoja gospellaulusta kiinnostuneita aikuisia ympäri pääkaupunkiseudun. Harjoitukset ovat 5.2., 5.3., 2.4., 5.5. ja kevätkonsertti Temppeliaukion kirkossa la 6.5.2022 kello 18.

Kauden aikana harjoitellaan 4-5 moniäänistä gospellaulua korvakuulolta ja kokeillaan gospelsoundia ja rytmikkääseen gospellaulamiseen kuuluvaa liikkumista. Harjoituksen tueksi jaetaan lauluihin myös stemmaäänitteet.

Osallistumismaksu on 42 euroa/kausi. Ilmoittautuminen tapahtuu lunastamalla kausikortin. Kausikortti takaa paikan kuorossa.

Emme kysele osaamistasi tai kuorolaulukokemustasi, sillä kuoro on avoin kaikille. Olet tervetullut juuri Sinun osaamisellasi!

Ilmoittautuminen ja lisäinfo TÄSTÄ.

‍Kuva: Gospel Helsingin kuvapankki/Tuomo Björksten