04.08. Onneksi olkoon: Veera | Palaute
Lauttasaaren seurakunta

Rippikoulu on vain kerran elämässä ja me teemme siitä ikimuistoisen!

Lauttasaaren seurakunta

02.10.2017, 12:05 /  päivitetty 02.10.2017, 12:16

Rippikoulussa syvennät tietämystäsi kristinuskosta ja pohdit muitakin elämänkysymyksiä. Saat myös uusia ystäviä, upeita kokemuksia ja opit uusia asioita niin itsestäsi kuin kavereistasi. Rippikoulun voit käydä vaikka et olisi kirkon jäsen.

Wilma Ilves oli viime kesäkuussa isosena riparilla, jolle Reetta Koiranen osallistui. Molemmat olivat tyytyväisiä kokemukseensa ja yhtä mieltä, että parasta oli iltaohjelma ja yhdessä tekeminen.

Wilma huomauttaa, että riparin tarkoituksena on vahvistaa uskoa, mutta ketään ei pakoteta uskomaan. Usko on aina henkilökohtaista. Hänelle riparit ovat ihana tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin, oppia uutta itsestään ja omasta uskostaan.

Jos joku riparille lähtöä epäröivä tulisi kysymään neuvoa Reetalta, hän kehottaisi ilman muuta menemään. Leirillä oli tosi hauskaa ja positiivinen ilmapiiri, sanoo Reetta.

Saimme seurakunnan Facebook-sivulle palautetta myös konfirmaatiosta. Näin kirjoitti meille kesäkuussa riparilaisen äiti:
Kiitos upeasta konfirmaatiojumalanpalveluksesta! Tilaisuus oli lämminhenkinen, pappi ja muu porukka sympaattista ja musisoijat hoitivat homman ammattilaisesti. Sukulaiset ja tuttavatkin kiittelivät. Hieno kokemus!