10.05. Onneksi olkoon: Aino, Aini, Aina, Ainikki | Palaute
Lauttasaaren seurakunta

Torstai-illan kohtaamisia

Lauttasaaren seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli06.05.2021 klo 19:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliLauttasaaren kirkon väistötila, Heikkiläntie 7A, 4. kerros,

Torstai-illan kohtaamisia sarjassa tämän päivän teemana on Lähetystyö, Yhteisvastuu sekä vapaaehtoistoiminta.

Illan asiantuntijana on sosiaalineuvos ja keräysjohtaja Tapio Pajunen. Keskustelussa mukana ovat myös Lauttasaaren seurakunnan diakoniatyöntekijä Taina Viherkari sekä seurakuntapastori Simo Lemmetyinen.

Illassa haastattelijana yhteisöpastorimme TM, Kristiina Hannula.

Tule kohtaamaan mielenkiintoisia keskustelijoita ja laulamaan yhteislauluja seurakunnan Facebook-sivun kautta lähetettävissä live-striimeissä. Maalis-huhtikuun teemat koskevat erityisesti nuoria ja nuorten hyvinvointia, josta siirrymme yrittäjien hyvinvointiin, yhteisvastuuseen ja luonnon kantokykyyn. Live-chatin kautta voit osallistua keskusteluun kiinnostavien vieraiden kanssa sekä esittää laulutoiveita yhteislauluilloissa. Kevään aikana järjestetään kaksi yhteislauluiltaa (25.3. ja 27.5.) ja kuusi kutsuvieras-/keskusteluiltaa. Striimaukset lähetetään to-iltaisin 11.3. 25.3. 22.4. 29.4. 6.5. 13.5. 20.5. 27.5. klo 19 Lauttasaaren seurakunnan Facebook-sivun kautta. Tallenteet ovat katsottavissa myös jälkikäteen samalta sivulta. Katso tarkemmat tiedot Lauttasaaren seurakunnan Facebook-sivulta.