09.07. Onneksi olkoon: Jasmin, Ilta, Jade | Palaute
Lauttasaaren seurakunta

Riikka ja VAUTSI-orkesterin muskarikonsertti

Lauttasaaren seurakunta

10.11.2019 klo 15:00 - 16:00 Lauttasaaren kirkko, Myllykallionrinne 1, 00200 Helsinki

Muskarikonsertti koko perheelle

Vautsi-orkesteri vie juonellisessa konsertissa kuulijat iloisiin juhliin. Mutta millainen hattu onkaan hienoin näissä juhlissa?

Vuorovaikutteisessa konsertissa yleisökin pääsee laulamaan ja leikkimään, ehkä vähän pomppimaankin. Tuttujen lastenlaulujen lisäksi konsertissa kuullaan Riikka Jäntin tekemiä uudempia lastenlauluja, jotka ovat ilahduttaneet mm. kirkko- ja vauvamuskareissa.

Vautsi-orkesterissa esiintyvät Riikka Jäntti (laulu ja juonto), Jaakko Kämäräinen (basso ja kitara), Olli Krogerus (lyömäsoittimet) ja Joonas Kasurinen (piano).

Konsertin kesto n. 40 minuuttia.

Konserttiin on vapaa pääsy.

Ohjelma 10€.

Riikka Jäntti on lauluntekijä, lastenmuusikko ja kanttori, joka työskentelee Vantaalla Hakunilan seurakunnassa erityisesti lapsikuorojen ja muskariryhmien parissa.

Vuonna 2017 julkaistun Vauvamuskari-levyn laulut ”Körötteli kirkolla”, ”Sinä suojaat meitä edestä ja takkaa” sekä v. 2018 Vauvan päiväksi sävelletty ”Vautsi-vauva” ovat Jäntin ehkä suosituimpia lastenlauluja.

Lisää lauluja syntyy melkein viikottain ja niitä kuullaan mm. Kirkkomuskari 3-materiaalissa, joka tulee ilmestymään vuoden 2020 syksyn aikana.

Jäntti säveltää ja sanoittaa itse, mutta tekee myös yhteistyötä mm. runoilija ja sanoittaja Anna-Mari Kaskisen kanssa.