21.04. Onneksi olkoon: Anssi, Anselmi | Palaute | På svenska | In English

Lauttasaaren seurakunta

Gospelia kaikille - Mass Choir

Lauttasaaren seurakunta, Meilahden seurakunta, Tuomiokirkkoseurakunta, Töölön seurakunta

29.04.2018 klo 15:00 - 17:00 Lauttasaaren kirkko, Myllykallionrinne 1, 00200 Helsinki, Meilahden kirkko, Pihlajatie 16, 00270 Helsinki, Temppeliaukion kirkko, Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki, Vanhakirkko, Lönnrotinkatu 6, 00120 Helsinki

Gospelia kaikille: Power of One by Gospel Helsinki. Tule mukaan!

Emme edellytä osaamista, tämä on sinulle joka haluat oppia. Emme pahastu osaamisesta, isommassa porukassa on kivempaa!

Opettelemme gospellauluja yksi- ja moniäänisesti, maistelemme Complete Vocal -tekniikkaa ja gospelsoundia sekä rytmikkääseen gospellaulamiseen kuuluvaa liikkumista. Opetuskielinä ovat suomi ja englanti. Kokoonnumme kevään aikana viisi kertaa, eka kerta on su 28.1. kello 15-17 Meilahden kirkossa, Pihlajatie 16, 00270 Helsinki. Osallistumismaksu on 30€/kausi, tulit sitten mukaan heti ekalla kerralla tai myöhemmin. Kevät huipentuu keikkaan toukokuussa.

Ilmoittautuminen linkistä www.gospelhelsinki.fi/gospeliakaikille/

Takana on neljä helsinkiläistä seurakuntaa, Lauttasaari, Meilahti, Tuomiokirkko ja Töölö, ja Gospel Helsinki ry. Kuoron edessä on Gospel Helsinki -kuoron taiteellinen johtaja, musiikin maisteri, Meilahden seurakunnan A-kanttori ja yleisesti hurjan mukava Nina Pakkanen. Mukana harjoituksissa ja esiintymisissä on myös pianisti ja saksofonisti Joonatan Rautio, lyömäsoittaja Sami Koskela ja basisti Juho Kivivuori. Vierailevina gospellaulamisen sekä -liikkumisen opettajina ja ohjaajina ovat musikaaliohjaaja, oopperalaulaja ja näyttelijä Sören Lillkung ja säveltäjä-kuoronjohtaja Gerald T. Smith, Washington.

We're fixing a big mass choir and the idea is to learn how to sing gospel, a bit of Complete Vocal -technique and some easy movements with the gospel rhythms. Behind this project are four Lutheran parishes in Helsinki and Gospel Helsinki ry. The “Master Mind” behind this exciting new concept is the talented gospel choirmaster Nina Pakkanen.

There will be 5 workshops during this spring and the first one will be held on 28th January, at the Meilahti Church. The culmination to the workshops will be a big concert in May. Admission for the whole spring is 30€.

You do need to register beforehand at www.gospelhelsinki.fi/gospeliakaikille/
Järjestäjä: Meilahti, Töölö, Tuomiokirkko ja Lauttasaari srk
Yhteyshenkilö: Nina Pakkanen
Puhelin: 09 2340 4730
Sähköposti: nina.pakkanen@evl.fi