19.11. Onneksi olkoon: Liisa, Elisa, Eliisa, Liisi, Elisabet, Elise | Palaute | På svenska | In English

Katukappeli

Sinut on kutsuttu! Kuninkaan yhteisön kevät 2019

Vuosaaren seurakunta

22.01.2019, 15:23 /  päivitetty 22.01.2019, 15:56
Vuosaaren seurakunnassa toimii Kuninkaan yhteisö, jossa on paikka juuri sinullekin! Anna osaamisesi ja lahjasi käyttöön ja ilahduta muita. Tule mukaan, ja vastaanota huolenpitoa, ystävyyttä ja ystävällisyyttä, kaikkea hyvää, mitä meillä on jakaa.

Kuninkaan yhteisön kevät 2019

Näkymme

Haluamme vuoden 2019 aikana luoda kauppakeskus Columbukseen kohtaamisten kirkon! Kirkon joka jalkautuu ihmisten keskelle, kohtaa pintaa syvemmältä ja vahvistaa uskoa. Kirkko olemme me – Jumalan lapset!

Majakka–illat

Majakka-iltaa vietetään kauppakeskus Columbuksessa ja Katukappelissa kuukausittain yhtenä keskiviikko-iltana klo 17–20. Luvassa on leppoisasti musiikkia, kohtaamisia, hyvinvointipalveluita, kahvia ja rukouspalvelua. Columbuksen käytäville jalkaudutaan hyvinvointipalveluiden ja rukouksen kera klo 17, Katukappelissa on olohuoneilta ja kahvila avoinna klo 18–20. Tervetuloa iltoja toteuttavaan tiimiin tai muuten vaan mukaan lähetyksen eturintamalle!

Kevään ensimmäiset musiikkivieraat ovat 30.1. trubaduuri Ariel Neulaniemi ja 20.2. Elli Kyyrö.

Kevään 2019 Majakka-illat 30.1., 20.2., 27.3. ja 24.4.

Katukappeli (Kauppakeskus Columbus, Vuotie 45)

Yhteys–illat

Yhteys–ilta Katukappelissa klo 17.30–20 keskiviikkoina 16.1., 13.2., 13.3., 10.4. ja 8.5. Yhteyttä, rukousta, todistuksia ja hengen ravintoa, sekä ajankohtaisia kuulumisia, opetusta ja todistuspuheita palvelutyöstä. Tahdomme tehdä työtä yhdessä ja yhteyttä kokien. Illat on suunnattu vastuunkantajille, mutta ne ovat avoimia myös kaikille seurakuntayhteydestä tai vapaaehtoistehtävistä kiinnostuneille. Iltoihin osallistumalla voi vaikuttaa Kuninkaan yhteisön suunnitteluun ja toteutuksiin.

Aloitamme illan nyyttäreillä klo 17.30 ja klo 18 alkaen yhteyttä, rukousta, todistuksia ja hengen ravintoa.

Kevään 2019 Yhteys–illat keskiviikkoina 16.1., 13.2., 13.3., 10.4. ja 8.5.

Katukappeli (Kauppakeskus Columbus, Vuotie 45)

Puhkea kukkaan -paja

Puhkea kukkaan –paja Katukappelissa klo 18 keskiviikkoina 23.1., 6.2., 27.2., 6.3. ja 20.3. Paja on tarkoitettu kaiken ikäisille naisille jotka haluavat oppia korostamaan piirteitään ehostaen, sekä opetella värien käyttöä meikissään. Sinun ei tarvitse osata meikata, riittää positiivinen asenne ja halu kokeilla uutta! Ilta sisältää vaihtuvalla teemalla demomeikin ennen opastettua harjoittelua. Mukaan tarvitset käsipeilin.

Maksuttomalle kurssille voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle kurssipäivälle. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: mira.heino87@gmail.com. Pajasta vastaavat kosmetologi/meikkaaja Mira Heino ja Pilvi Ketola. Illan päätteeksi on tarjolla iltapalaa nyyttäriperiaatteella. Tervetuloa mukaan!

Puhkea kukkaan –paja keskiviikkoina 23.1., 6.2., 27.2., 6.3. ja 20.3.

Katukappeli (Kauppakeskus Columbus, Vuotie 45)

Kuninkaan illat kirkolla

Kuninkaan iltoja vietetään Vuosaaren kirkossa joka toinen perjantai klo 18 (parillisina viikkoina). Luvassa on sanaa, rukousta, todistusta ja ylistystä. Lapsille järjestetään omaa ohjelmaa, ja kaikille on illan päätteeksi tarjolla teejatkot. Mukavien kohtaamisten, musiikin ja tekemisen lisäksi on illoissa yksi nimi ylitse muiden: Jeesus - kuningasten Kuningas!

Kuninkaan illassa pääset nauttimaan monipuolisesta musiikista: soittimia ovat mm. flyygeli, kitara, rummut ja basso. Säestyksestä vastaavat eri musiikkiryhmät eri kokoonpanoin ja painotuksin – pienimmillään musiikissa on vain ylistyksen johtaja, suurimmillaan bändi tai lauluryhmä. Laulujen sanat heijastetaan seinälle, joten jokaisella haluavalla on mahdollisuus osallistua ylistykseen. Kuninkaan illassa olet myös vapaa toimimaan, kuten itsestäsi sopivalta tuntuu: voit laulaa mukana tai olla hiljaa, istua tai seisoa, ylistää kädet kohotettuina tai vain olla jos siltä tuntuu. Joskus illoissa on mukana ylistystanssijoita, joiden tanssi ei ole esitys, vaan he ylistävät Jumalaa tanssillaan, eleillään ja kauniilla liikkeillään.

Iltoja ei olisi ilman vapaaehtoisia, jotka toimivat eri palvelutehtävissä: he toimivat puhujina, ylistyksen johtajina, soittajina, esirukoilijoina, pyhäkoulun opettajina, todistajina, ylistystanssijoina, aulapalvelijoina ja keittiöpalvelijoina. Haluaisitko sinäkin tulla toteuttamaan Kuninkaan iltoja? Olet lämpimästi tervetullut!

Kevään 2019 Kuninkaan illat 11.1., 25.1., 8.2., 22.2., 8.3., 22.3., 5.4., 3.5., 17.5. ja 31.5.

Vuosaaren kirkko (Satamasaarentie 7)

Liity postituslistalle

Yhteisön tapahtumista tiedotetaan tarkemmin Kuninkaan yhteisön postituslistalla. Voit liittyä mukaan ottamalla yhteyttä Antti Pesoseen tai Simi Virtaseen.

  • pastori Antti Pesonen, 050 406 0039, antti-pekka.pesonen@evl.fi
  • pastori Simi Virtanen, 050 567 2205, simi.virtanen@evl.fi

Tiimit

Kuninkaan yhteisön toiminta rakentuu pitkälti vapaaehtoisten varaan. Tiimeissä tutustut muihin seurakuntalaisiin ja pääset helposti mukaan seurakunnan toimintaan. Vedä tiimiläisiä hihasta ja tule rohkeasti mukaan iloiseen joukkoomme! Voit myös ehdottaa jotain aivan uutta tehtävää. Kuninkaan illan esitteestä näet tiiminvetäjien yhteystiedot ja kuvat yhteydenottoa helpottamaan.