23.09. Onneksi olkoon: Mielikki, Minja, Miisa | Palaute | På svenska | In English

Katukappeli

Joulupuun lahjatoiveet Vuosaaressa - auta ja ilahduta!

Vuosaaren seurakunta

30.11.2018, 10:50 /  päivitetty 04.12.2018, 20:50
Haluatko tuoda iloa lapsen jouluun? Lahjoita vähävaraisen perheen lapselle toivejoululahja! Joulupuu-keräyksen kautta ilahdutetaan tänäkin jouluna lukemattomia lapsia ja perheitä. Ilon saa myös lahjoittaja, kun tietää että aattoiltana paketista avautuu lahja, joka varmasti on toivottu ja iloittu.

Haluatko tuoda iloa lapsen jouluun? Lahjoita vähävaraisen perheen lapselle toivejoululahja!

Joulupuu-keräyksen kautta ilahdutetaan tänäkin jouluna lukemattomia lapsia ja perheitä. Ilon saa myös lahjoittaja, kun tietää että aattoiltana paketista avautuu lahja, joka varmasti on toivottu ja iloittu.

Joulupuu vuosaarelaisten vähävaraisten perheiden lasten hyväksi avautui kirkossa ensimmäisenä adventtina 2.12. Loput lahjatoiveet ovat nyt varattavissa sähköisesti.

Lahjan valinta ja ilmoittaminen

Jos haluat ilahduttaa jouluna toivelahjalla, valitse alla olevista lahjatoiveista sopiva, ja ilmoita valinnastasi alla olevalla nettilomakkeella, tai sähköpostilla tuula.makinen@evl.fi.

Lahjoitettavien lahjojen tulee olla uusia ja lahjan arvo on korkeintaan 40 euroa.


Lista lahjoista

Kaikki lasten lahjatoiveet nyt varattu! Lämmin kiitos teille kaikille!

Lahjojen toimitus

Lahjat tulee toimittaa seurakuntaan torstaihin 13.12. mennessä, jotta lahjat ehditään toimittaa eteenpäin perheisiin ennen joulua. Lahjat voit toimittaa seurakunnan toimistoon (kirkkoherranvirastoon), tai Katukappeliin niiden aukioloaikoina. Lämmin kiitos osallistumisestasi!

Seurakunnan toimisto / kirkkoherranvirasto, Satamasaarentie 7. Avoinna ma, ti, to, pe 9–13, ke 14–17, ennen arkipyhää aina 9–13.

Katukappeli, Kauppakeskus Columbus, Vuotie 45. Avoinna vapaaehtoisvoimin ma–pe 12–16, la 12–14.

Lisätiedot: johtava diakoniatyöntekijä Tuula Mäkinen p. 050 414 3318.

Ilmoitus lahjatoiveen varauksesta