25.05. Onneksi olkoon: Urpo | Palaute

Katukappeli

Artistivieraana Tommi Kalenius

Vuosaaren seurakunta

12.10.2018, 15:09
Tommi Kalenius Majakka-illan artistivieraana ke 24.10. klo 18 Katukappelissa. Tervetuloa leppoisaan Majakka-iltaan kohtaamaan, kuulemaan ja virvoittumaan! Vapaa pääsy.

Majakka-illat tarjoilevat leppoisasti musiikkia, kahvia ja kohtaamisia kauppakeskus Columbuksessa sijaitsevassa Katukappelissa. Tällä kertaa artistivieraana on pitkän linjan gospelmuusikko Tommi Kalenius, joka puhuttelee sävellyksillään ja sanoituksillaan.

Kalenius on lauluntekijä, laulaja ja muusikko, joka on julkaissut neljä sooloalbumia, joista uusin ”Miten kotiin löydetään?” on vuodelta 2016. Laulujen tekemisen Kalenius aloitti gospelmusiikin parissa. Ensimmäinen albumi julkaistiin vuonna 2007. Oman soolotuotantonsa lisäksi Kalenius on ollut tekemässä kappaleita monille suomalaisille artisteille pop-kentän laidasta laitaan, mm. Jari Sillanpää, Pepe Willberg ja Virve Rosti.

Kalenius tunnetaan myös Kasvotusten-kiertueesta kirjailija-terapeutti Tommy Hellstenin kanssa, sekä Kale-klubista, joita hän on pitänyt Helsingissä ja eri puolilla Suomea. Lisäksi Tommi Kalenius on nimitetty Kirkon Ulkomaanavun Suvilinnun lähettilääksi.

Tervetuloa leppoisaan Majakka-iltaan kohtaamaan, kuulemaan ja virvoittumaan!

Tommi Kalenius artistivieraana Katukappelin Majakka-illassa ke 24.10. klo 18. Vapaa pääsy.

Katukappeli, kauppakeskus Columbus, Vuotie 45, 00980 Helsinki.