13.08. Onneksi olkoon: Jesse | Palaute
Katukappeli

Juhlatilat Vuosaaren seurakunnassa

Vuosaaren seurakunta

08.03.2017, 13:27
Helsingin seurakunnilla on käytössään juhlatiloja, joita voi vuokrata hääjuhliin sekä kaste- ja muistotilaisuuksiin. Kastejuhlien, häiden tai hautajaisten järjestäminen kirkon tiloissa on yleensä maksutonta.

Vuosaaren seurakunnalla on juhlatiloja Vuosaaren kirkossa, Albatrossin seurakuntasalissa, Merirasti-kappelissa sekä kesäisin Merihiekan seurakuntasalissa. Juhlatilojen varaukset numerosta 09 2340 6500.

Vuosaaren kirkko

Taivaanranta-seurakuntasaliin mahtuu 100 henkeä, Aamutuuli-saliin 30 ja Peilityyni-saliin 20 henkeä. Kirkolta löytyy keittiö sekä astioita juhlia varten. Jos tiloja tarvitaan 50 hengelle, voi vuokrata sekä Aamutuulen ja Peilityynen, jotka saadaan yhdeksi tilaksi. Jos tarvitaan tiloja 150 hengelle, ne voidaan liittää vielä Taivaanrantaan.

Albatrossi-seurakuntasali

Seurakuntasaliin mahtuu 80 henkeä. Keittiö ja astiasto ovat juhlan järjestäjän käytettävissä. Seurakuntasalin osoite: Kahvikuja 3

Merirasti-kappeli

Kappeliin mahtuu 75 henkeä ja takkahuoneeseen 25. Keittiö ja astiasto ovat juhlan järjestäjän käytettävissä. Kappelin osoite: Jaluspolku 3

Merihiekka-seurakuntasali

Seurakuntasali on käytössä pääosin kesäisin rippileirejä varten, mutta siellä voidaan järjestää myös muita kirkollisia tilaisuuksia. Saliin mahtuu 40 henkeä. Keittiö ja astiasto ovat juhlan järjestäjän käytettävissä. Osoite: Ramsinniementie 32. Ei liikuntaesteitä.