27.07. Onneksi olkoon: Heidi | Palaute
Käpylän kirkko

Kesän musiikkikalenterit ovat saatavilla kirkoista ja kaupungin matkailuneuvonnasta

17.05.2016, 15:33 /  päivitetty 06.06.2016, 12:58

Helsingin kirkoissa soi musiikki koko kesän lähes joka päivä. Kesän musiikkikalenteriin on koottu kaikkiaan 329 tilaisuutta.

Painettuja musiikkikalentereita on saatavilla Helsingin kirkoista sekä mm. Helsingin kaupungin matkailuneuvonnasta ja Kaupungintalon VirkaInfosta.

Kaikki tilaisuudet löytyvät myös tältä sivustolta 31.5. alkaen.

Tarjolla mm.:

* Helsingin urkukesä tarjoaa ohjelmaa 1.6.–31.8. Konsertteja on sunnuntaisin kello 20 Helsingin tuomiokirkossa, maanantaisin klo 19 Kallion kirkossa ja keskiviikkoisin kello 19 keskustan eri kirkoissa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Ohjelmia myydään 7 euron hintaan. Lisätietoa: www.urkukesa.fi.

* Soutustadionilla lauletaan yleisön toivomia virsiä kesäsunnuntaisin kello 18, alkaen 5.6. ja jatkuen 28.8. saakka. Ainoa poikkeus on sunnuntai 26.6., jolloin virsilauluiltaa ei pidetä. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

* Temppeliaukion kirkossa on Musiikkia vierailijoille maanantaista perjantaihin koko kesän ajan: musiikkia kuullaan ma³–pe yleisimmin klo 9.30–11.30 ja 13–15. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

* Päivämusiikkia puolen päivän aikaan on tarjolla koko kesän ajan kolmessa keskustan kirkossa sekä Suomenlinnan kirkossa: Suomenlinnan kirkossa maanantaisin klo 12, Vanhassakirkossa tiistaisin klo 12, Helsingin tuomiokirkossa keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12 ja Kallion kirkossa torstaisin klo 12. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

* Metrolla musiikkiin -sarjan konsertit soivat tiistaisin kello 19 Itä-Helsingin kirkoissa, alkaen 7.6. ja jatkuen 30.8. saakka. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Ohjelmia myydään 7 euron hintaan. Lisätietoa: www.metrollamusiikkiin.fi.

* Aino Acktén kamarifestivaalin kesäkonserteista voi nauttia Agricola-klubilla koko kesän ajan. (Festivaali on alkanut jo toukokuun puolella ja jatkuu vielä syyskuulle.) Klubi sijaitsee Kallion kirkolla, sisäänkäynti eteläpäädyn ovesta tornin juurelta. Kaikkiin tilaisuuksiin myydään lippuja. Lisätietoa: www.acktefestival.fi.