22.05. Onneksi olkoon: Hemminki, Hemmo | Palaute | På svenska | In English

Käpylän kirkko

Tervetuloa kesäkahvilaan!

Oulunkylän seurakunta

27.06.2016, 06:00 /  päivitetty 22.06.2016, 10:16

Oulunkylän seurakunnan perinteiset kesäkahvilat käynnistyivät kesäkuun alussa. Kesäkahvilat pyörivät elokuun alkuun saakka, joten musiikista ja erityisohjelmasta ehtii vielä osalliseksi. Kesäkahviloita on Käpylän, Maunulan ja Oulunkylän kirkoilla. Kaikkiin kesäkahviloihin on vapaa pääsy, vapaaehtoinen kahvi/ohjelmamaksu ohjataan Kirkon Ulkomaanavulle. Tarkemmat tiedot tulossa olevista kesäkahviloista alla.

Kesäkahvilat Käpylän kirkossa, Metsolantie 14

Kahvitarjoilu klo 18 seurakuntasalissa ja konsertti klo 18.30 kirkkosalissa. Kesäkahviloissa on vapaaehtoinen kahvi/ohjelmamaksu Kirkon Ulkomaanavulle. Tervetuloa!

Ti 28.6. klo 18 POP UP -JAMIT
Kanttori Mikko Helenius ja pastori Marjaana Toiviainen. Mukana alueen uusia asukkaita. Vapaa pääsy.

Ti 5.7. klo 18 NUOTTIKUNINKAANBALLADI
Lasse Mårtensonin musiikkia esittävät Pentti Hildén, kitara, Mikko Helenius, piano ja bandoneon sekä Eerik Siikasaari, kontrabasso. Mukana pastori Raivo Savik. Vapaa pääsy.

Ti 12.7. klo 18 TULKOON TIE SINUA VASTAAN
Musiikkiesityksiä, psalmeja ja kelttiläisiä rukouksia. Yhteislauluja uudesta virsikirjan lisävihkosta. Aino Spence, laulu ja Lassi Kouvo, piano. Mukana kirkkoherra Ulla Kosonen ja kanttori Katja Mäkiö. Vapaa pääsy.

Ti 19.7. klo 18 ELÄMÄ ON VÄKEVÄÄ
Harri Saksala, kitara ja laulu sekä Mikko Helenius, piano ja bandoneon esittävät mm. Jacques Brelin lauluja. Mukana pastori Johanna Elo. Vapaa pääsy.

Ti 26.7. klo 18 RIEMUITKOON MAA, ILOITKAA MERTEN SAARET JA RANNAT
Psalmien luontokuvia sekä Mikko Heleniuksen psalmisävellyksiä ja yhteislaulua. Pastori Tarja Albekoglu, Krista Pellikka, mezzosopraano ja kanttori Mikko Helenius. Mukana diakoni Kirsti Kajos. Vapaa pääsy.

Ti 2.8. klo 18 KIPERIEN PAIKKOJEN SUOJELUSENKELIT
Kahvitarjoilu ja taidenäyttelyn avajaiset klo 18. Tarja Albekoglun ja Maria Albekoglun teoksia sekä Irja Partin ikoneja. Klo 18.30 ohjelmassa mm. kertomuksia enkeleistä ja musiikkia. Mukana kanttori Mikko Helenius ja diakoni Kirsti Kajos. Vapaa pääsy.

Ti 9.8. klo 18 UUDEN SADON AIKA
Kesäisiä yhteislauluja ja yhdessäoloa. Voit halutessasi tuoda runon mukanasi. Pastori Veli Pelkonen ja kanttori Maija Pesonen- Kareinen. Vapaa pääsy.


Kesäkahvilat Maunulan kirkossa, Metsäpurontie 15

Oulunkylän ja Maunulan kirkkojen kesäkahviloissa on musiikkia tai erityisohjelmaa ja kahvitarjoilu. Usein myös lauletaan yhdessä. Vapaaehtoinen kahvi/ohjelmamaksu Kirkon Ulkomaanavulle. Tervetuloa!

Ke 29.6. klo 13 MAAILMAN KAIKISSA KYLISSÄ
Yhteisen ihmisyyden äärellä ohtaamista, keskustelua ja musisointia kirkossa, joka viime syksynä toimi turvapaikanhakijoiden kotina. Mukana pastori Marjaana Toiviainen, diakoni Terhi Lahdensalo ja kanttori Katja Mäkiö. Kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.

Ke 13.7. klo 13 AURINKOLAULU
Fransiscus Assisilaisen innoittamaa musiikkia, kirjoituksia ja rukouksia. Mukana pastori Kaisa Heininen, kanttori Katja Mäkiö ja diakoni Iris Tammisto. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.

Ke 27.7. klo 13 SUVILINNUN SIIVILLÄ
Yhteislauluja Suvilinnun lauluvihkosta, joka liittyy Suvivirsi 2016 kampanjaan. Kampanjalla tuetaan eteläsudanilaisten lasten koulunkäyntiä Kirkon Ulkomaanavun kautta. Mukana kanttori Maija Pesonen-Kareinen. Kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.

Ke 10.8. klo 13 "LAULU PIDENTÄÄ IKÄÄ"
Kanttori, laulupedagogi Katja Mäkiö antaa vinkkejä hyvään äänenkäyttöön ja kertoo laulamisen terveysvaikutuksista. Mukana musisoimassa Aino Spence, laulu ja Lassi Kouvo, piano. Hartaus, pastori Kukka Handolin. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.


Kesäkahvilat Oulunkylän kirkossa, Teinintie 10

Ke 6.7. klo 13 L’AMOUR EST BLEU – RAKKAUS ON SININEN
Pastori Raivo Savik, viulu, kanttori Mikko Helenius ja diakoni Terhi Lahdensalo. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.

Ke 20.7. klo 13 "VAIVAUKSIA" – SOVITUKSIA SIIONIN VIRSISTÄ
Antti Vuori, saksofoni ja kitara sekä Mikko Helenius, piano ja harmonikka. Mukana pastori Kaisa Heininen ja diakoni Iris Tammisto. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.

Ke 3.8. klo 13 KESÄLINNUT TAIVAAN ALLA
Kesäisiä lauluja esittävät Heli Närhi, sopraano ja Maija Pesonen-Kareinen, piano ja urut. Yhteislauluja. Hartaus pastori Kukka Handolin. Mukana diakoni Iris Tammisto. Kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.