13.07. Onneksi olkoon: Joel, Ilari, Lari | Palaute
Kannelmäen seurakunta

Mustasaari kutsuu kesäpäivän viettoon

06.06.2019, 13:16 /  päivitetty 08.07.2019, 08:55
Mustasaari - keidas kaupungin kupeessa.
Kuvassa Mustasaaren päärakennus.

Mustasaaren toimintakeskus on avautunut uuteen kesäkauteen. Tämä Helsingin seurakuntien saari Seurasaaren selällä on mitä mainioin paikka nauttia kesäpäivästä vehreän luonnon ja monenlaisen tekemisen keskellä hiljentymistä unohtamatta.

Kaikille avoimessa kesäparatiisissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Uimaranta on matala ja turvallinen, ja sen lähistöllä sijaitsee leikkikenttä. Idyllisen luonnon lisäksi pääsee ihastelemaan saaren lampaita ja kaneja.

Lampaat Venevajalla Mustasaaressa

Tapahtumissa on muistettu erityisesti lapsia: klovnien kanssa pääsee hassuttelemaan ja aikuisille on erilaisia työpajoja ja kursseja.

Eikä nälkäkään pääse yllättämään. Kanttiinista voi ostaa päivittäin lounasta ja virvokkeita. Niin ja muhkeita korvapuusteja! Sunnuntaisin puolestaan herkutellaan sunnuntailounaalla jälkiruokapöytineen.

Mustasaaren kappelissa pidetään hartaus tiistaista lauantaihin ja messu sunnuntaisin klo 14. Luottamuksen rukoushetkeä puolestaan vietetään torstaisin klo 18.30. Kappelissa voi muulloinkin aukioloaikoina käydä hiljentymässä, rukoilemassa ja vaikka sytyttämässä tuohuksen.

Mustasaari on avoinna 11.8. asti ti, pe, la ja su klo 9-18 sekä ke ja to 9-20. Maanantaisin paikka on suljettu. Mustasaareen kulku tapahtuu lautalla, joka lähtee Taivallahdesta Eteläisen Hesperiankadun päästä. Aikataulut ja lauttamaksut löydät tästä.

Mustasaaren lautta