31.07. Onneksi olkoon: Helena, Elena | Palaute
Kannelmäen seurakunta

Laskiaisena herkuteltiin ja pelattiin

Kannelmäen seurakunta

28.02.2020, 12:38
Laskiaisena 2020 ei laskettu mäkeä. Kohti paastonaikaa suunnattiin yhdessä herkutellen ja pelaillen. Projektityöntekijämme Jenna Mäkipelto kertoo laskiaistapahtumista Kuninkaantammessa ja Maltsussa:
Laskiaistapahtuma Kuninkaantammessa. Eri-ikäisiä ihmisiä seurakunnan dösällä. Halipöllö-hahmo etualalla.

Laskiaissunnuntain viettoa Kuninkaantammessa

Seurakunnan Dösä kurvasi Sienakujalle Kuninkaantammeen laskiaissunnuntai-iltapäiväksi. Yhteisvastuun hyväksi oli myynnissä grillimakkaraa, voisilmäpullia ja mehua. Lisäksi oli mahdollisuus pelailuun, jutusteluun ja hetken hengähtämiseen raikkaan aurinkoisessa säässä. Tapahtumassa kävi noin 90 eri-ikäistä ihmistä, joista osa piipahti ohikulkumatkalla ja osa oli paikalla koko tapahtuman ajan. Laskiaisen viettäjiä ilahdutti myös pehmeän pörröinen halipöllö, joka oli varsinkin lasten suosikki.

Laskiaistiistain tapahtuma Malminkartanonkentällä

Laskiaistiistaina 25.2. Malminkartanonkentällä ja Jättärin juurella vietettiin laskiaistapahtumaa, jossa kävi yhteensä noin 190 osallistujaa. Kannelmäen seurakunta toteutti tapahtuman yhteistyössä Liito–hankkeen, Kulttuuri Helsingin (Kanneltalon), MLL Kannelmäen, Enemmän Yhdessä -hankkeen, Helsinki Downhill ry:n ja EasySportin kanssa. Lumettomuus ei menoa haitannut, sillä lapset ja perheet pääsivät kokeilemaan erilaisia liikuntavälineitä, pyörärataa, ulkopelejä ja lennättämään röhkivää possua hauskalla jättiritsalla. Voisilmäpullat, lämmin mehu ja halipöllön halaukset piristivät myös mieltä viileässä illassa.