24.01. Onneksi olkoon: Senja | Palaute
Kannelmäen seurakunta

Koronarajoitukset jatkuvat tammikuun loppuun – Jumalanpalvelukset verkossa, piirit ja kerhot tauolla

Kannelmäen seurakunta

07.01.2021, 11:46
Yleistötilaisuuksia koskevat ja harraste- ja pienryhmätoiminnan rajoitukset ovat voimassa tammikuun loppuun 2021 asti. Kaikissa seurakunnan tiloissa noudatetaan henkilömäärärajoituksia ja muita viranomaisohjeita.
Virsikirja ja koronamaski

Osallistu jumalanpalveluksiin Facebookissa

Jumalanpalvelukset vietetään ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa ja välitetään suorina lähetyksinä Facebook-sivullamme. Etänä jumalanpalvelukseen pääsee osallistumaan myös Facebookiin kirjautumatta. Muiden Helsingin seurakuntien verkkojumalapalveluksia löytyy täältä Katso jumalanpalveluksia verkossa.

Kasteet, häät, hautajaiset

Kirkkotilaan voidaan ottaa samanaikaisesti korkeintaan 10 ihmistä, sisältäen jumalanpalveluksen toimittajat tai papin, kanttorin ja kirkon palveluskunnan.

Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan.

Kasteissa ja häissä kirkossa voi olla paikalla enintään 10 ihmistä, seurakunnan työntekijät mukaan lukien.

Perhejuhlien, mukaan lukien ristiäisten ja häiden siirtämistä on syytä harkita yksityistilaisuuksia koskevien ohjeiden mukaisesti. Kasteen voi kuitenkin toimittaa myös perhepiirissä ilman kummien läsnäoloa.

Seurakunnan tilat eivät rajoitusten aikana ole käytettävissä kastejuhliin eikä muistotilaisuuksiin.

Aikuisten piirit, lasten kerhot, nuorten toiminta

Jumalanpalveluksia lukuun ottamatta seurakuntien muu kokoava toiminta, aikuisten pienryhmät sekä lasten ja nuorten sisätiloissa tapahtuva toiminta ovat tauolla tammikuun loppuun asti.

Keskusteluapua

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse ja sähköpostitse. Työntekijöiden yhteystiedot

Kampin kappeli keskustassa on avoinna.

Kirkon keskusteluapu päivystää numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18-24, tai sähköpostilla tai chatissa osoitteessa kirkonkeskusteluapu.fi.

Ruoka-apua

Ajantasaiset tiedot auki olevista jakopaikoista löytyvät ruoka-apu.fi-sivustolta. Tällä tietoa esimerkiksi Myllypuro, Hermannin diakoniatalo, Hursti ja Andreaskyrkan jakavat ruokakasseja.

Seuraa somessa

  • Facebook-sivut: Kannelmäen seurakunta, Kannelmäen seurakunnan lapset ja perheet
  • Instagram: @kannelmakisrk, @kantsunurkka