19.04. Onneksi olkoon: Pilvi, Pälvi | Palaute | På svenska | In English

Kannelmäen seurakunta

Heinrich Schütz: Matteus-passio Kannelmäen kirkossa

Kannelmäen seurakunta

19.04.2019 klo 18:00 - 19:00 Kannelmäen kirkko, Vanhaistentie 6, 00420 Helsinki

Heinrich Schütz (1585–1672) Matteus-passio.

Martti Anttila; evankelista

Mikko Kuivalainen; Jeesus

Eteläsuomalaisen Osakunnan Laulajat,

johtaa Teemu Tommola

Liput 12€ / 8€ (kaikki alennusryhmät) Ovelta, verkkokaupasta (Holvi ja Tiketti) ja kuorolaisilta. Ovella käy myös korttimaksu.

www.tiketti.fi/schutz-matteus-passio-kannelmaen-kirkko-helsinki-lippuja/61079

www.holvi.com/shop/eolkuoro

**************

Tule laskeutumaan pääsiäisen viettoon pitkäperjantaina Heinrich Schützin Matteus-passion johdattamana. Jeesuksen riipaiseva kärsimyshistoria kuvataan tässä a cappella -teoksessa koskettavasti ja dramaattisesti.

Heinrich Schütz oli yksi 1600-luvun arvostetuimmista muusikoista. Passiosäveltäjänä hän on edelleenkin Bachin jälkeen esitetyin. Passion sävelkieli on lähes renessanssityylistä. Hienovaraiset resitatiivit rauhoittavat, ja kuoron osat korostavat kärsimyshistorian dramatiikkaa vivahteikkaalla polyfonialla.

Evankelistana on tenori Martti Anttila, Jeesuksen osan laulaa basso Mikko Kuivalainen. Eteläsuomalaisen Osakunnan Laulajat (EOL) laulaa kansanjoukon osat. EOL on renessanssi- ja barokkimusiikkia usein tekevä kamarikuoro, joka on mm. levyttänyt englantilaisia madrigaaleja ja esittänyt kaksi renessanssiaiheista musiikkinäytelmää.

Järjestäjä: Kannelmäen seurakunta
Liput: Liput 12€ / 8€ (kaikki alennusryhmät) Ovelta, verkkokaupasta (Holvi ja Tiketti) ja kuorolaisilta. Ovella käy myös korttimaksu.
Yhteyshenkilö: Anne Myllylä
Puhelin: 09 2340 3831
Sähköposti: anne.myllyla@evl.fi