01.12. Onneksi olkoon: Oskari, Oskar | Palaute
Kannelmäen seurakunta

Lännen Varustamo - yhdessä olemme enemmän!

13.10.2022, 14:15
Paprikaa pitelevä käsi ja diakonin vihreä paita, Lännen Varustamon artikkelin pääkuva

Lännen Varustamo on tammikuussa 2022 alkanut vuoden mittainen projekti. Projektin tarkoituksena on selvittää länsihelsinkiläisten toiveita ja tarpeita, sekä vastata niihin yhteistyössä alueen asukkaiden ja eri toimijoiden kanssa. Lännen Varustamon kehittämistoiminnasta ja johtamisesta vastaavat koordinaattorit Olga Nurminen ja Pia Saarela.

Lännen Varustamo tarjoaa palveluohjausta alueen jo olemassa oleviin palveluihin. Alueen ihmisten kohtaaminen arjen keskellä on tärkeä osa kehittämisprojektia, jotta kuulemme, mitä helsinkiläinen tarvitsee. Jalkaudumme muun muassa kauppakeskuksiin ja alueen tapahtumiin.

Helsingin ensimmäinen diakoninen kauppa

Diakonian juhlavuoden kunniaksi olemme kehittäneet Helsingin ensimmäisen diakonisen kaupan osana Lännen Varustamoa. Kauppa palvelee Haagan, Munkkiniemen, Kannelmäen ja Pitäjänmäen alueen asukkaita. Lännen Varustamon Kaupan tuotteet ovat asiakkaalle maksuttomia. Ostoskorin sisältö määräytyy asiakkaan tarpeiden ja Kaupan kulloisenkin tarjonnan mukaan. Tuotteet Kauppaan tulevat hävikkituotteita hyötykäyttöön ohjaavan Stadin Safkan kautta.

Kaupan asiakkaaksi voit tällä hetkellä tulla oman seurakuntasi diakoniatyöntekijän kautta tai soittamalla projektikoordinaattoreille. Kauppaan ei voi tulla ilman ajanvarausta, koska olemme paikalla vain sovitusti. Koska kyseessä on kehittämisprojekti, kokeilemme eri tapoja palvella. Ilmoitamme jos ajanvarauskäytäntö muuttuu!

Kohtaamisia arjessa

Lännen Varustamo jalkautuu alueelle. Tervetuloa moikkaamaan ja viettämään aikaa yhdessä. Olemme huomanneet, että usein yksi plus yksi on enemmän kuin kaksi. Toisemme kohtaamalla voimme saada aikaan ihmeitä!

Kannelmäen seurakunnan Paikka kauppakeskus Kaaressa -1. kerroksessa suutarin ja pesulan välissä: torstaisin klo 11.00 - 15.00 Päivärukous Paikassa klo 12.00.