21.10. Onneksi olkoon: Ursula | Palaute | På svenska | In English

Kannelmäen seurakunta

Helsingin kirkkopyöräreitit ja kilpailu

Seurakunnat

21.10.2019, 09:41
Helsingin seurakuntien kirkkoihin voi kulkea mainiosti pyöräteitä pitkin.

Helsingin seurakuntien kirkot ja muut toimipaikat sijaitsevat hyvien pyöräilyreittien varrella. Pyöräteitä rakennetaan myös koko ajan Helsingissä lisää. Voit oheisesta kartasta tutkia pyörätiereittejä lähikirkkoon tai tehdä vaikkapa kesäisen kirkkokierroksen ja tutustua monipuolisiin ja erilaisiin stadilaisiin kirkkoihin. Helsingin kirkkoista osa on avoinna tiettyinä aikoina ja osa toiminnan mukaan. Tiedot avoinnaolosta löytyvät kartoista sekä nettisivuilta.

Jaa pyöräilytunnelmasi #kirkkopyöräreitit

Avaa kartta uuteen ikkunaan

Avaa kartta Citynomadissa (Kartta löytyy myös ilmaisesta CItynomadi -sovelluksesta hakemalla yhteisökartoista "Helsingin kirkopyöräreitit". Voit Citynomadin kautta antaa myös reiteistä palautetta.

Kerro omasta suosikkireitistäsi

Reittiopas


Osallistu kilpailuun!

Kirkkopyöräkilpailussa kannustetaan käymään mahdollisimman monessa eri Helsinkiläisessä kirkossa pyörällä .

Osallistumisohjeet:

  • Lataa kännykkääsi Seppo -sovellus tai mene mobiililaitteen selaimella osoitteeseen play.seppo.io ja kirjaudu pelaajana koodilla 3235E7
  • Laita joukkueen nimeksi oma nimimerkkisi ja anna voimassa oleva sähköpostiosoitteesi. Pistä nimimerkki muistiin, se on sinun käyttäjätunnuksesi, kun kirjaudut seuraavilla kerroilla
  • Sovellus löytyy Google Playsta tai iTunesista

Kun olet kirkon lähellä:

  • Ota kuva kännykällä. Kuvassa täytyy näkyä kyseinen kirkko ja pyöräsi tai selfie sinusta ja pyörästä tai pyöräilykypärästäsi niin että kirkko näkyy taustalla.
  • Avaa peli ja klikkaa kartalla kirkon kuvaketta. Tästä aukeaa tehtäväsivu, johon voit liittää ottamasi kuvan,
  • Voit halutessasi kirjoittaa tehtävään terveiset tai palautteen

Pisteet päivittyvät pelissä muutaman viikon kuluessa tehtävän tekemisestä. Käyntimäärien mukaan saat myös pelin sisäisiä suoritusmerkkejä ja sinulle jää muistiin missä kirkoissa olet jo aiemmin känyt. Näet myös muiden pelaajien pistemääriä.

Käynniksi riittää että olet ollut kirkon lähellä, se ei edellytä sisällä käyntiä. Mikäli kirkko on avoin, suosittelemme tutustumaan myös siihen ja siellä oleviin tapahtumiin.

Huomaa että osa kirkoista on avoinna vain toiminnan aikana. Tiedot aukioloajoista ja tapahtumista löytyvät kirkon nettisivuilta.

Pelissä eniten kirkkoja kerännyt saa 150 euron arvoisen ja kaksi seuraavaksi eniten kerännyttä saa 50 euron arvoisen lahjakortin pyöräilykauppaan. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 10kpl kirkkopelikortteja.

lisätietoja: markus.kartano@evl.fi