16.12. Onneksi olkoon: Auli, Aulikki, Aada | Palaute | På svenska | In English

Kannelmäen seurakunta

Kannelmäen seurakunnan hallinto

Kannelmäen seurakunta

09.03.2018, 08:33
Seurakunnan päivittäistä toimintaa johtaa kirkkoherra Sakari Enrold. Kirkkoherra on myös luottamushenkilöistä muodostuvan seurakuntaneuvoston puheenjohtaja. Seurakunta työntekijöineen ja luottamushenkilöineen ja vapaaehtoisineen haluaa palvella ihmisiä kaikissa elämäntilanteissa.

Jäsenmäärä

Vuoden 2017 lopulla Kannelmäen seurakunnan jäsenmäärä oli 13 881.

Seurakuntavaalit 2014

11,1, % seurakunnan 12 522:sta äänioikeutetusta jäsenestä äänesti syksyn 2014 seurakuntavaaleissa itselleen 14 luottamushenkilöä.

Luottamushenkilöt

Luottamushenkilöt muodostavat kirkkoherran johdolla seurakuntaneuvoston, joka käyttää päätösvaltaa mm. budjettiin ja henkilöstöön liittyvissä seurakunnan asioissa.

Luottamushenkilöistä neljä kuuluu lisäksi yhteiseen kirkkovaltuustoon, johon kuuluu edustajia kaikista Helsingin seurakunnista, ja joka päättää koko Helsingin seurakuntayhtymää koskevia asioita kuten esim. hyväksyy toiminta- ja taloussuunnitelman.

Työntekijät

Kannelmäen seurakunnassa on noin 21 työntekijää: pappeja, kanttoreita, diakoniatyöntekijöidetä, nuorisotyönohjaajia, lastenohjaajia, suntioita ja seurakuntasihteereitä sekä laaja joukko vapaaehtoisia vastuunkantajia.

Luottamushenkilöt vv. 2015-2018 seurakuntaneuvostossa,

*:llä merkityt ovat myös yhteisen kirkkovaltuuston jäseniä:

Sonja Alanko

Elisa Blomberg

Erik Bärlund

Riitta Eisalo

Anni Järvilehto

Salla Korhonen*

Lauri Koski

Aku Kähärä

Maritta Laiho*

Leena Saastamoinen*

Timo Sahi*, seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja

Kaisa Seiro

Heli Simojoki

Juha Teräväinen