23.05. Onneksi olkoon: Lyydia, Lyyli | Palaute | På svenska | In English

Kannelmäen kirkko

Juhlatilat Kannelmäen seurakunnassa

Kannelmäen seurakunta

07.03.2019, 15:16
Helsingin seurakunnilla on käytössään juhlatiloja, joita voi vuokrata hääjuhliin sekä kaste- ja muistotilaisuuksiin. Kastejuhlien, häiden tai hautajaisten järjestäminen kirkon tiloissa on yleensä maksutonta.

Kannelmäen kirkon seurakuntasaleja sekä Toimintakeskus Jennyn aikuisten tilaa vuokrataan kirkollisten toimitusten sekä ikäihmisten syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Varaukset tulee tehdä hyvissä ajoin, viimeistään noin viikkoa ennen tilaisuutta. Tiloja annetaan vuokralle maanantaista torstaihin kello 9–20.30, perjantaista lauantaihin kello 9–17 sekä sunnuntaisin kello 13–17. Poikkeusajat ovat mahdollisia, mutta niistä tulee aina neuvotella etukäteen pääsuntion kanssa. Kirkkoherranvirasto palvelee varausasioissa maanantaista perjantaihin kello 9–14, p. 09 2340 3800.
Kannelmäen kirkko

Kirkossa on kaksi seurakuntasalia. Pieni seurakuntasali on 35 hengelle, iso seurakuntasali noin 90 hengelle. Keittiö ja noin sadan hengen ruoka- ja kahviastiasto ovat juhlan järjestäjän käytettävissä.

Iso seurakuntasali Kannelmäen kirkolla
Iso seurakuntasali.
Iso seurakuntasali Kannelmäen kirkolla
Iso seurakuntasali.
Pieni seurakuntasali Kannelmäen seurakuntakeskuksessa
Pieni seurakuntasali.

Malminkartanon kappeli

Kappelissa on tilat ja astiastot noin 60 hengelle.

Kahvihuone tai sivusali Malminkartanon kappelissa
Malminkartanon kappelin kirkkosalissa penkit, alttari ja seinällä tekstiilityöt

Toimintakeskus Jenny

Paikkoja aikuisten tilassa on noin 25 hengelle.

Kukkasomistuksista on sovittava erikseen suntioiden kanssa. Pöytäliinojen käytöstä peritään käytön mukainen hinta, n. 3,10 e / liina. Ikäihmisten syntymäpäiväjuhlista veloitetaan tilavuokra 50 e. Toimintakeskus Jennyn osoite: Beckerintie 9

Sohvaryhmä ja piano Toimintakeskus Jennyssä
Pöytiä ja sohvaryhmä Toimintakeskus Jennyssä
Pöytiä ja tuoleja ja alttari Toimintakeskus Jennyssä