19.01. Onneksi olkoon: Heikki, Henri, Henna, Henrik, Henni, Henriikka, Henrikki | Palaute
Kallion seurakunta

Yrittäjien loma Pajulahden liikuntakeskuksessa 9.–14.5.2022

01.12.2021, 15:45 /  päivitetty 27.12.2021, 10:13
Kevään rentouttavin yrittäjäloma toukokuussa kokoaa yhteen eri alojen yrittäjiä hyvän ohjelman, liikunnan ja Pajulahden upean ympäristön puitteissa! Hae mukaan 13.2.2022 mennessä.
henkilö juoksee rannalla, metsän keskellä

Tule rentoutumaan ja lataamaan akkuja Pajulahteen!

Leirin aikana on mahdollisuus osallistua työnohjauspajoihin, keskusteluiltoihin, yrityscoutsaukseen, erilaisiin liikunta-aktiviteetteihin ja esimerkiksi testata kuntoaan. Rantasaunat lämpiävät kaikkina viikon iltoina. Kaikki ohjelma on vapaaehtoista. Muistathan myös etätyömahdollisuuden!

Loman hakuaika on auki 13.2.2022 asti. Loman myöntämisperusteeksi riittää esimerkiksi etätyöskentely tai pandemia-ajan kuormitustekijät. Lomaa voi hakea myös ystävän kanssa, jolloin hakukaavakkeeseen kannattaa lisätä ystävän nimi. Jokainen lomanhakija täyttää oman lomahakemuksen.

Linkki hakulomakkeeseen: https://lotu.lomajarjestot.fi/calendar/HYVINVOINT/

Loman omavastuuosuus täysihoitolomasta on 100e/ hlö. Jos viivyt lyhyemmän ajanjakson, veloitus on 20e/vrk. Hintaan sisältyvät ohjelma, Pajulahden liikunnanohjaus ja puitteet, ruokailut, ja majoitus. Haetaan tarvittaessa juna-asemalta.

Leirillä mukana yrityscoutsi Esko Valkeala, työnohjaaja ja Tukea kantakaupungin yksinyrittäjille -hankkeen työntekijä. Leiri toteutetaan Helsingin seurakuntayhtymän hankkeen, Hyvinvointilomat ry:n ja Helsingin Yrittäjät — Lounais-Helsinki ry:n kanssa yhteistyössä.

Lue lisää täältä.