21.05. Onneksi olkoon: Kosti, Konsta, Konstantin | Palaute
Kallion seurakunta

Ruokailut ja lasten kerhot alkavat– messuissa ja perhejuhlissa rajoitetaan tarvittaessa osallistujamääriä

Kallion seurakunta

10.01.2022, 15:54 /  päivitetty 10.01.2022, 15:58
Nyt voimassa olevat rajoitukset jatkuvat 31.1.2022 asti.

Kallion seurakunnan rajoitukset perustuvat Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulin tekemiin linjauksiin ja ohjeisiin. Seurakunnan toimintaan vaikuttavia rajoituksia päivitetään aina mahdollisimman pian kulloisiakin ohjeita vastaaviksi.

Ruokalut ja diakoniatyö jatkuvat

Alppilan Waste & Feast aloittaa hävikkiruokailut 18.1.2022. Ruokailuun voi osallistua enintään 30 henkilöä kerrallaan. Ruokaa on mahdollista hakea mukaan myös take away -kasseina. Ruokailut ovat tuttuun tapaan tiistaisin klo 11 ja keskiviikkoisin klo 16.30. Ruokaa jaetaan niin kauan kuin sitä riittää.

Diakonian ajanvaraus jatkuu niin ikään Alppilan kirkolla tavalliseen tapaan maanantaisin ja tiistaisin klo 9–10 sekä torstaisin klo 12–13. Voit varata ajan joko paikan päällä tai soittamalla numeroon 09 2340 3618.

Lasten kevätkauden kerhotoiminta alkaa

Vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten kerhot ja muu toiminta jatkuvat suunnitellusti. Lue Kirkko&Kaupunki -lehden juttu alakouluikäisten kerhotoiminnasta:

Nuorten Talon avoimet illat ovat tauolla.

Aikuisten säännöllisesti kokoontuva toiminta on tauolla lukuun ottamatta niitä ryhmiä, jotka kokoontuvat etänä. Näistä voit kysyä lisää vastuuhenkilöiltä, joiden yhteystiedot löydät kustakin tilaisuudesta erikseen.

Kuorojen harjoituksia ja konsertteja ei voida tällä hetkellä järjestää.

Messuissa ja perhejuhlissa enintään 30 osallistujaa

Alppilan ja Kallion kirkkojen messuihin voi osallistua paikan päällä enintään 30 henkilöä. Sunnuntain kello 10 messut Kallion kirkosta ovat seurattavissa Kallion seurakunnan YouTube-tilillä 13.2.2022 asti.

Kirkoissa järjestettäviin kaste- ja vihkitilaisuuksiin sekä hautajaisiin voi osallistua enintään 30 henkilöä, mutta näissä tilaisuuksissa on mahdollista keskustella papin kanssa myös hiukan suuremmista osallistujamääristä. Hautausmaiden yhteydessä olevissa kappeleissa on omat kuhunkin tilaan liittyvät rajoituksensa.

Katso kaikki Kallion seurakunnan tapahtumat ja tilaisuudet tapahtumakalenterista.