19.01. Onneksi olkoon: Heikki, Henri, Henna, Henrik, Henni, Henriikka, Henrikki | Palaute
Kallion seurakunta

Koronapassi laajenee konsertteihin - jumalanpalvelukset jatkuvat tavalliseen tapaan

Kallion seurakunta

03.12.2021, 10:34 /  päivitetty 03.12.2021, 10:54
Uusien koronarajoitusten mukaisesti Kallion seurakunnassa siirrytään käyttämään koronapassia Kauneimmissa joululauluissa ja konserteissa.
papit ja kanttorit laulavat joululauluja

Jumalanpalveluksissa sekä Waste&Feast-ruokailuissa ja -kahviloissa ei käytetä passia, mutta osallistujamäärää rajoitetaan tarvittaessa.

Kallion kirkkoon sopii joulukuun loppuun asti enintään 320 henkilöä kerrallaan ja Alppilan kirkkoon 167. Näin tiloissa on väljää ja turvallista.

"Olet lämpimästi tervetullut viettämään joulua kanssamme niin laulaen kuin hiljentyenkin", kutsuu kirkkoherra Riikka Reina.

"Ja muistathan, että aina voit ottaa yhteyttä myös puhelimella tai sosiaalisen median kanavissa", hän jatkaa.

Kaikki joulun ajan tapahtumat ja tilaisuudet löytyvät tapahtumakalenterista. Jokaisen tapahtuman kohdalta löydät myös siihen tapahtumaan liittyvät turvallisuusohjeet.

Tutustu myös juuri ilmestyneeseen jouluesitteeseen, joka on jaettu Kallion seurakunnan alueella asuville Kirkko&Kaupungin välissä. Sitä on haettavissa myös Alppilan ja Kallion kirkoilta.

Lisätietoa uutisesta: Koronarajoitukset: Kolmasosa kirkkotilasta käytössä hengellisissä tilaisuuksissa ja koronapassia muihin rientoihin