30.01. Onneksi olkoon: Irja | Palaute
Kallion seurakunta

Kallion kirkossa peräkkäin kolme erityistä messua

Kallion seurakunta

19.01.2023, 14:53 /  päivitetty 21.01.2023, 12:56
Kallion kirkossa riittää juhlaa ja siunataan ihmisiä tehtäviinsä ja iloitaan uusista rippikoululaisista kolmena perättäisenä pyhänä. Myös Yhteisvastuukeräys polkaistaan käyntiin messussa 5.2.
Kuva Kallion kirkon tornista

Kolmessa messussa pyydetään siunausta niin luottamushenkilöille, rippikoululaisille kuin Kallion uudelle kappalaisellekin.

Sunnuntaina 22.1. kello 10 messussa siunataan Kallion seurakunnan uudet luottamushenkilöt. Kallion seurakuntaneuvostossa on kirkkoherran lisäksi 14 jäsentä, joista viisi on myös yhteisen kirkkovaltuuston jäsentä ja lisäksi on yksi vain yhteisen kirkkovaltuuston jäsenenä. Lue lisää.

Sunnuntaina 29.1. kello 10 messussa Kallion uudet rippikoululaiset ovat ensimmäistä kertaa mukana messussa. Saamme iloita heistä yhteisessä jumalanpalveluksessa ja rukoilla sekä heidän että rippikoulun toteuttavien työntekijöiden puolesta. Lue lisää.

Sunnuntaina 5.2. Yhteisvastuukeräys käynnistyy ja kappalainen Sami Uusi-Rauva siunataan tehtäviinsä. Kappalaisen asettaa virkaansa lääninrovasti Kari Kanala. Messussa esiintyy Kallion Kantaattikuoro. Lue lisää.