21.03. Onneksi olkoon: Pentti | Palaute
Kallion seurakunta

Kalasatamassa kyytiin kutsutaan kaikki vauvoista viisauden etsijöihin

Kallion seurakunta

06.03.2023, 16:41
Kalasataman ”Seinättömässä seurakunnassa” nähdään lapset, tuetaan vanhemmuutta ja parisuhteita sekä kutsutaan yhteen keskustelua ja yhteisöllisyyttä kaipaavia etsijöitä.
Huomio Kalasatama -teksti, oikealla lapsi pahvikalan kanssa

Kallion seurakunnan nopean toiminnan joukot Hilpi Perttula ja Visa Viljamaa ovat startanneet vauhdikkaasti Kalasataman ”Seinättömän seurakunnan” toiminnan. Helsingin Kahvipaahtimon kanssa on vietetty jo ensimmäinen parisuhdeilta keskustelujen ja hyvän kahvin äärellä. Tätä herkkua on luvassa lisää 15.3. ja 19.4.

Perheet ovat muutenkin mielessä: Vanhempien omaa yhteistä aikaa tuetaan tarjoamalla mahdollisuus yhteiseen treffi-iltaan. Lastenhoito järjestetään keväällä neljä kertaa 2-10-vuotiaille kauppakeskus Redissä. Vauvoja vanhempineen kutsutaan vauvatreffeille maanantaisin klo 9-11 Redin lastenhoitotilaan (2.krs). Kesällä siirrytään ulos Kalasatamanpuistoon perhekerhoilun merkeissä. Kallion seurakunnan nettisivuilta löydät tarkemmat ajat ja paikat.

Lasten satama avoinna toiveillesi ja ideoillesi

Hilpi ja Visa ovat paikalla lauantaisena aamupäivänä Redin Vapaakaupungin lastenhuoneessa 18.3. klo 10-12. Jotta aikuiset voivat kertoa rauhassa toiveistaan ja ideoistaan, lapsille on järjestetty samaksi ajaksi omaa mukavaa tekemistä; donitsituunausta, kasvomaalausta, ilmapalloja ja kaverikoiran rapsutusta. Mukana on myös Kalasataman alueelle tulevan kirjaston edustaja.

Ilmoitathan Hilpille tulostasi tähän Lasten sataman toiminnan starttaavaan tapahtumaan, niin varmistamme tarjottavien riittävyyden. Kun näet sanat ”Lasten satama”, tiedät sen kertovan seurakunnan tarjoamasta toiminnasta Kalasataman alueella.

Ilmoittaudu tai kysy lisää: hilpi.s.perttula@evl.fi / puh 050 4757 597

Entäs sitten Jumala?

Kristillisyys ja ihmisyys ovat ehtymätön kiinnostuksen kohde. Pappi Visa Viljamaa avaa Redin Sillan ovet sinulle, jota kiinnostaa jutella näistä teemoista ja lähteä rakentamaan yhteisöä. Olet tervetullut mukaan, jos etsit paikkaa missä olla keskeneräinen keskellä vaatimusten täyttämää elämää. Nautitaan keskusteluista yhteisen aterian äärellä joka toinen torstai-ilta.

Kysy lisää Visalta: visa.viljamaa@evl.fi / puh 050 4619 111 / somet @visapos

Avoimin mielin, kuulevin korvin

Kallion seurakunta on Kalasatamassa sinua varten. Seinätön seurakunta saa käyttövoimansa sinun ehdotuksistasi ja ideoistasi. Saitko idean? Haluaisitko tehdä jotain? Ota yhteyttä Hilpiin tai Visaan meilitse, somessa tai puhelimitse.

Seuraa myös ilmoittelua netissä ja somekanavissa, jotta pysyt uusien avausten vauhdissa mukana. #kalasatama #seinätönseurakunta