12.08. Onneksi olkoon: Klaara | Palaute
Kallion seurakunta

Iltamusiikkia - Suomen Naiskuoroliiton liittokuoro Louhi

Kallion seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli06.08.2022 klo 19:00 - 20:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliKallion kirkko, Itäinen Papinkatu 2, 00530 Helsinki

Suomen Naiskuoroliiton Liittokuoro Louhi tunnetaan monipuolisena, taitavana, kiinnostavaa ja haastavaa ohjelmistoa laulavana naiskuorona. Kuoron tavoitteena on tuoda ohjelmistolla esille uutta naiskuoromusiikkia.

Liittokuoro Louhea johtaa musiikkineuvos, musiikin maisteri, kuoronjohtaja, Anneli Julén Riihimäeltä. Hänet tunnetaan monipuolisesta ja kunnianhimoisesta työstään suomalaisella kuorokentällä niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti.

Liittokuoro Louhi toimii projektimaisesti ja kokoontuu viikonloppuleireille muutaman kerran vuodessa ja pitää leirin yhteydessä konsertin. Elokuun leiri järjestetään Etelä-Suomessa ja Louhea on pitkästä aikaa mahdollisuus kuulla Helsingissä, Kallion kirkossa.

Kuoron laulajat tulevat eri puolilta Suomea. Heitä yhdistää laulamisen ilo ja palo tehdä laadukasta kuoromusiikkia. Louhi antaa laulajalle mahdollisuuden itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen, määrätietoiseen ja sitoutumista vaativaan harjoitteluun, sekä huikeita konserttikokemuksia ammattitaitoisen ja omistautuneen kuoronjohtajan kanssa.

Konserttiin on vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 €.

Liput: Vapaa pääsy, ohjelma 10€