14.06. Onneksi olkoon: Kielo, Pihla | Palaute
Kallion kirkko

Kulttuuritapahtumia ja kiertueita konserttikalenterissa

Seurakunnat

26.08.2019, 09:16
Syksyn konserttikausi on alkanut. Sekä Munkkiniemessä että Töölössä järjestetään tilaisuuksia, jotka eivät ole pelkästään konsertteja. Munkkivuoressa käynnistyy MunkkaLove -konserttisarja, jossa alueen yhdistykset ovat olleet mukana. Töölössä avautuu Kulttuuriklubi, jonka sisältöihin pääsee itse vaikuttamaan.
gospelkonsertin solisti

Kosketus-kiertue: Tommy Hellsten & Tommi Kalenius

pe 6.9. Kallion kirkossa

Kirjailija-terapeutti Tommy Hellsten ja laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius astuvat estradille yhteisellä Kosketus-kiertueellaan. Helsingissä tilaisuus pidetään perjantaina 6.9. kello 19 Kallion kirkossa. Syksyn kiertueella julkaistaan uutta tuotantoa molemmilta. Tommy Hellsten julkaisee uuden kirjansa ja Tommi Kalenius yhteisalbumin Ninni Poijärven kanssa. Myös Ninni liittyy kiertueen vahvuuteen.

”Kiertueen nimi ”Kosketus” löytyi helposti. Se on kuin hipaisu tai aavistus jostain, mikä on meitä itseämme suurempaa, jotain mitä me emme voi ymmärtää mutta jonka voimme silti kokea. Meillä kaikilla on tarve tulla syvältä kosketetuiksi, sillä meissä asuu pyhyyden tarve. Olemme pohjimmiltamme selittämättömiä. Siksi mysteeri kiehtoo meitä, se löytää meissä kaikupohjan”, Tommy Hellsten kertoo.

”Kosketus on sinulle, joka joka kaipaat jotain muuta. Se koskettaa syvemmältä, se on enemmän kuin viihdettä tai ajankulua. Kosketus on tapahtuma, joka jää olemaan sinussa, viipyy sinussa. Se soittaa ihmisyytesi syvimpiä kieliä.” –Tommy Hellsten.

Kosketus-kiertue:

03.09. Turku, Mikaelinkirkko, klo 19.00.

06.09. Helsinki, Kallion kirkko, klo 19.00.

10.09. Pirkkala, Pirkkalan kirkko, klo 19.00.

11.09. Jyväskylä, Taulumäen kirkko, klo 19.00.

17.09. Vaasa, Vaasan kirkko, klo 19.00.

18.09. Oulu, Oulun tuomiokirkko, klo 19.00.

11.12. Porvoo, Porvoon tuomiokirkko, klo 19.00.

Liput 25 e Ticketmasterista, 30 e ovelta, mikäli lippuja on jäljellä.

MunkkaLove-konsertti

la 7.9. Munkkivuoren kirkossa

Munkan seudun asukkaiden toivomuksista koostetun MunkkaLove-konserttisarjan ensimmäinen ilmaiskonsertti on lauantaina 7.9. kello 15–16.30 Munkkivuoren kirkossa. Luvassa on muun muassa Beatlesia, Vesalaa, Bob Dylania ja Mamma Mia. Konsertissa esiintyvät Johanna Försti ja Make Perttilän bändi, juontajana Totti Toivonen. Koko perheen tapahtuma jatkuu kello 17–18.30 kirkon takapihalla. Siellä esittäytyvät alueen erilaiset yhdistykset ja toiminnot, mukana Soitinyhtye Puhallus ja Länsi-Helsingin Musiikkiopisto. Organisoinnista ja myytävästä tarjoilusta vastaavat Partiolaiset, jotka myös saavat tapahtuman tuotot. Vapaa pääsy.

Seuraavat konsertit pidetään lauantaina 26.10. ja lauantaina 23.11.

Kanttori Timo Ollin sävellyskonsertti

su 8.9. Malmin kirkossa

Sunnuntaina 8.9. pääsee kuuntelemaan Malmin seurakunnan oman kanttorin Timo Ollin sävellyksiä kello 18 Malmin kirkossa. Sävellyskonserttiin on vapaa pääsy.

I ❤ Kulttuuriklubi -avajaisjuhlat

ti 10.9. Temppeliaukion kirkossa

Jenni Lättilä, Esa Ruuttunen, Kari Tikka ja Brevis Nova -kuoro esittävät musiikkia keväällä 2020 ensi-iltansa saavasta Kari Tikan oopperasta Rakkaus on väkevä kuin kuolema tiistaina 10.9. kello 18 Kulttuuriklubin syyskauden avajaisjuhlissa Temppeliaukion kirkossa. Illan juontaa pastori Hilkka Niemistö. Konserttiin on vapaa pääsy. Jatkoilla on tarjolla pientä purtavaa ja kevään klubien ideointia.