08.05. Onneksi olkoon: Heino | Palaute
Kallion kirkko

Waltteri Torikka - Sydämeni joulu

Kallion seurakunta

04.12.2019 klo 21:00 Kallion kirkko, Itäinen Papinkatu 2, 00530 Helsinki

WALTTERI TORIKKA LÄHTEE TUNNELMALLISELLE JOULUKONSERTTIKIERTUEELLE

Viime vuonna albumilistan ykköseksi menneen Sydämeni joulu -levyn julkaissut Waltteri Torikka lähtee joulukonserttikiertueelle tänäkin vuonna. Karismaattisen Torikan Sydämeni joulu -kiertue käynnistyy Hyvinkään kirkosta 1. joulukuuta ja päättyy Pieksämäelle 21. joulukuuta. Kaiken kaikkiaan luvassa on yksitoista tunnelmallista kirkkokonserttia ympäri Suomen.

Kiertueella Waltteria säestää neljän huippumuusikon yhtye ja ohjelmisto koostuu sekä tutuista jouluklassikoista että Waltterin viime vuonna julkaistun levyn uusista joululauluista.

- Oli ihana uppoutua viime vuonna joulutunnelmaan kokonaisvaltaisesti. Sydämeni joulu -levyn julkaisua seurannut kirkkokiertue on jäänyt lämpimänä muistoihini. On hienoa päästä jälleen vuoden pimeimpänä aikana kiertämään kauniita ja hienosti soivia kirkkosaleja ja viettämään tunnelmallisia iltoja yhdessä suomalaisten kanssa, joulua rakastava Waltteri Torikka miettii.

Waltteri Torikka – Sydämeni joulu -joulukonserttikiertue 2019

Su 01.12. Hyvinkää, Hyvinkään kirkko

Ke 04.12. Helsinki, Kallion kirkko

To 05.12. Lahti, Ristinkirkko

La 07.12. Loviisa, Loviisan kirkko

Ma 09.12. Loimaa, Kanta-Loimaan kirkko

Ti 10.12. Tampere, Aleksanterin kirkko

Pe 13.12. Sääksmäki, Sääksmäen kirkko

Ma 16.12. Turku, Mikaelinkirkko

Ti 17.12. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko

Pe 20.12. Kuopio, Kuopion Tuomiokirkko

La 21.12. Pieksämäki, Vanha kirkko

Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot osoitteesta warnermusiclive.fi.

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja.

Hänen debyyttialbuminsa Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli saman joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Vuonna 2016 julkaistu albumi Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Waltteri Torikka Trion akustinen Tapio Rautavaaran kappaleita sisältävä albumi julkaistiin vuonna 2017.

Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Torikan ohjelmisto esiintyjänä ulottuu oopperapäärooleista ja vaativasta klassisesta ohjelmistosta aina viihde- ja elokuvamusiikin moderneihin klassikoihin. Suuremmista areenoista muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlat, Kööpenhaminan kuninkaallinen ooppera, Festival d’Aix-en Provence, Royal Albert Hall ja Olympiastadion ovat tulleet hänelle esiintyjänä tutuiksi.

Viimeisin albumi, vuonna 2018 julkaistu Sydämeni joulu -levy hallitsi virallista listaa ja keräsi osakseen erinomaisia arvioita.

Yhdessä Jarkko Aholan kanssa Torikka on myynyt Hartwall Arenan loppuun jo kahtena vuotena peräkkäin – ja marraskuussa 2019 kaksikko valtaa jälleen Hartwall Arenan.

Järjestäjä: WARNER MUSIC LIVE
Liput: 29,50€ www.ticketmaster.fi
Yhteyshenkilö: Johanna Vauto/ Ohjelmatoimisto Kristalli
Puhelin: 045 – 114 6919
Sähköposti: johanna@ohjelmakristalli.com