08.08. Onneksi olkoon: Sylvi, Sylvia, Silva | Palaute
Huopalahden kirkko

Haagan seurakunta palvelee poikkeusolosuhteissa

Haagan seurakunta

17.03.2020, 11:55 /  päivitetty 14.04.2020, 11:32
Suomen hallituksen ja kirkkomme piispojen ohjeiden mukaisesti Haagan seurakunnan jumalanpalvelukset jatkuvat, mutta toistaiseksi ilman kirkkotilassa läsnäolevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan verkkosivuille ja somekanaville. Seuraa some-kanaviamme, joissa julkaistaan uutta päivittäin.
striimaus

Haagan seurakunta palvelee poikkeusolosuhteissa

Suomen hallituksen ja kirkkomme piispojen ohjeiden mukaisesti Haagan seurakunnan jumalanpalvelukset jatkuvat, mutta toistaiseksi ilman kirkkotilassa läsnäolevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan verkkosivuille ja somekanaville. Tiedotamme asiasta tarkemmin.

Kirkko on edelleen auki päivisin ma-pe klo 9-17 sekä la ja su klo 11-13. Olet tervetullut hiljentymään ja rukoilemaan. Noudatamme kuitenkin erityistä varovaisuutta eikä kirkkotilaan oteta kerrallaan yli kymmentä ihmistä ja kirkkoon tulevien edellytetään pitävän riittävää fyysistä etäisyyttä toisiinsa.

Kirkolliset toimitukset (kaste, vihkiminen, hautaansiunaaminen) pidetään, mutta hallituksen linjauksen mukaisesti paikalla voi olla 10 ihmistä, poikkeuksia voi olla lähiomaisten suhteen. Tarvittaessa tilaisuuteen järjestetään videostriimaus yhteistyössä toimitukseen osallistujien kanssa.

Seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisten tavoitettavissa. Tarjoamme mielellämme keskusteluapua, rukousta ja sielunhoitoa puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa. Muutoinkin lisäämme edelleen läsnäoloamme somekanavissamme: voit seurata meitä Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa sekä YouTubessa. Ota rohkeasti yhteyttä, älä jää yksin!

”Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani.” (Ps. 23:4)

#valaisetpimeän

Kirkkoherra Heikki