10.05. Onneksi olkoon: Aino, Aini, Aina, Ainikki | Palaute
Herttoniemen seurakunta

Taidekerho Myllypuron kirkolla

Herttoniemen seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli05.05.2021 klo 13:00 - 14:45 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMyllypuron kirkko, Neulapadontie 12, 00920 Helsinki. Parkkipaikka Tuulimyllyntien päässä.

Keskiviikkoisin klo 13-14.45 Taidekerho Myllypuron kirkolla. Kerhossa luodaan musiikin, draaman ja kuvataiteen keinoin, harjoitellaan esiintymistä ja nautitaan taiteesta. Pieni välipala. Ohjaajana Elisabeth Bäckman.

Lukuvuonna 2020-2021 Herttoniemen seurakunta tarjoaa lapsille erilaisia teemakerhoja. Teemakerhoissa ei pääsääntöisesti tehdä läksyjä, mutta liikuntaa, leikkiä, laulamista, askartelua ja musisointia on sitäkin enemmän. Teemakerhojen tarkoitus on vastata perheiden tarpeisiin lasten iltapäivien ohjelmoimisesta silloin kun varsinaista jatkuvaa iltapäivähoitoa ei tarvita, mutta mukavaa tekemistä iltapäiviksi olisi kuitenkin hyvä saada. Ilmoittautukaa kerhon ohjaajalle ennen kerhoon tuloa, niin ohjaaja tietää, kuinka monta lasta kerhoon on tulossa. Kerhon paikkatilannetta voi kysellä myös kesken kauden. Kerhot alkavat viikolla 2.