28.02. Onneksi olkoon: Onni | Palaute | På svenska | In English

Haagan seurakunta

10 synttärit Linnanmäellä - 10 års födelsedag på Borgbacken

Kalenteri ja kellosymboli23.05.2020 klo 08:30 - 13:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboli Muistilehtiö ja kynäVaatii ilmoittautumisen

Kutsumme 2010 syntyneet lapset perheineen juhlimaan ekaa täyttä kymppiä Linnanmäelle. Luvassa monenlaista mukavaa ohjelmaa, onnitteluja ja tietenkin vauhdikasta menoa laitteissa. Pääsylippuna toimii ranneke (á 10€) 10-synttärit yksityistilaisuuteen.

Kutsut on lähetetty koteihin helmikuun alussa perheen kymmenvuotiaan nimellä.

Ilmoittautumislinkit ovat tämän sivun alalaidassa. Ilmoittautua voi 2.-31.3.2020.

Tässä lisää tietoa tapahtumasta jo ennakkoon:

• Linnanmäen portit aukeavat jo klo 8.30. Kyseessä on yksityistilaisuus kello 9-13 kymmenvuotiaille ja heidän läheisilleen. Lunastettu ranneke on voimassa yksityistilaisuuden ajan. Linnanmäen lipunmyynnistä voit ostaa liput loppupäiväksi klo 11-12.45 välisenä aikana puoleen hintaan. Katso tämä ja muut edut linkin takaa.

• Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti 10-vuotiaalle ja hänen sisarilleen ja muille perheenjäsenille.

• Lapsi ei voi tulla tapahtumaan ilman aikuista.

• Jokaisella tulijalla pitää olla oma ranneke. Alle 4-vuotiaat eivät tarvitse ranneketta.

• Rannekkeen hinta on 10€/kpl ja sillä pääsee laitteisiin.

• Laita ranneketilaukseen kokonaismäärä, johon sisältyy huoltajat, lapset ja myös 10 vuotias. Tällä tilauksella voitte ostaa korkeintaan viisi ranneketta.

• Saat rannekkeet postitse toukokuun 2. viikolla.

Lisätietoja tapahtumasta päivittyy tälle sivulle kevään mittaan. Mikäli vieläkin jää kysyttävää, lähetä kysymyksesi osoitteeseen 10synttarit.hsrky@evl.fi

---------------------------

Välkommen alla barn födda 2010 och fira din första tia tillsammans med din familj på Borgbacken!

Nöjesfältet Borgbacken är reserverat endast för tioåringarna med familjer lördagen den 23 maj mellan klockan 8:30-13. Åkbanden subventioneras av kyrkan så att de kostar tio euro per person. Alla familjemedlemmar över tre år måste ha ett åkarmband.

Inbjudan har skickats per post på familjens tioårings namn.

Länken till anmälningen öppnar på denna sida i slutet av februari. Man kan anmäla sig 2.3-31.3.2020.

Frågor kan skickas till adressen 10synttarit.hsrky@evl.fi

Vi är väldigt ledsna över att datumet krockar med Stafettkarnevalen! Tyvärr fanns inte uppgifter om karnevalens datum för 2020 tillgängliga redan i det skedet när vi var tvungna att boka Borgbacken för privatevenemanget. Förhoppningsvis går festligheterna i någon mån att kombinera!

Ilmoittaudu oman seurakunnan linkin kautta.

Mikäli et muista, mihin seurakuntaan kuulut, tarkista tilanne täältä.

Haaga

Herttoniemi

Kallio

Kannelmäki

Lauttasaari

Malmi

Mikael

Munkkiniemi

Oulunkylä

Paavali

Pakila

Pitäjänmäki

Roihuvuori

Tuomiokirkko

Töölö

Vartiokylä

Vuosaari

Sveskspråkiga församlingar

Johannes

Matteus

Petrus

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Emme ole saaneet kutsua tai kutsu on hävinnyt? Onko peli menetetty?

Ei hätää. Onneksi löysit tämän sivun. Voit käyttää sivulla olevia ilmoittautumislinkkejä. Ilmoittautumisen taustatiedoissa varmistamme, että teillä asuu kymmenen vuotta täyttävä ihminen.

Montako lippua yksi perhe saa?

Ilmoittautumislinkin kautta saa viisi lippua. Mikäli haluatte lippuja tätä enemmän, voi niitä mahdollisesti ostaa Lintsiaamuna Pohjoiselta portilta lauantaina 23.5. kello 8.00-10.00. Lippuja myydään Lintsiaamuna, mikäli niitä on jäänyt jäljelle ennakkoilmoittautumisen jälkeen.

Sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia, mikä avuksi?

Kokeile ensin toista selainta. Parhaiten näiden lomakkeiden kanssa toimivat Chrome, IE ja Firefox.

Lomake ei toimi vieläkään?

Ilmoittautumislomakkeeseen ja sähköiseen asiointiin liittyvät kysymykset voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen prime-tuki.helsinki@evl.fi tai 09 2340 2477. Puhelinpäivystys toimii arkipäivisin klo 9.00 – 12.00. Betjäning på svenska 09 2340 2491.

Apua! Ilmoittautuminen unohtui, pääsemmekö vielä mukaan?

Mahdollisesti. Jos ennakkoilmoittautumisen jälkeen lippuja on jäänyt jäljelle, myymme Pohjoisen sisäänkäynnin vieressä rannekkeita aamulla lauantaina 23.5. klo 8.00-10.00. Hinta silloinkin 10 € / ranneke. Maksu vain pankkikortilla.

Pitääkö saattajalla olla ranneke, vaikka hän ei mene laitteeseen?

Kyllä. Kyseessä on yksityistilaisuus, mihin ranneke toimii pääsylippuna.

Vanhemmat eivät pääse, miten toimimme?

Lapsi tarvitsee mukaansa yhden aikuisen. Se voi olla myös esimerkiksi kummi tai mummi. Yksi aikuinen voi tulla useamman kymmenvuotiaan kanssa, kunhan he pysyvät valvottuina. Seurakunnat järjestävät paikalle myös laitekummeja eli vapaaehtoisia nuoria, jotka uskaltavat hurjimpiinkin laitteisiin, jos saattava aikuinen ei uskalla.

Tarjoillaanko Lintsillä ruokaa?

Kymppisynttäreitä viettävät eivät valitettavasti saa ilmaista ruokaa. Sen sijaan jotkut Linnanmäen ravintolat ovat auki yksityistilaisuutemme ajan. Sieltä voitte ostaa syötävää. On myös perheitä, jotka syövät omia eväitään jonottaessa.

Voimmeko olla Linnanmäellä koko päivän?

Kymppisynttäreiden yksityistilaisuus on lauantaina 23.5. kello 9-13. Linnanmäen omilta lippuluukuilta on mahdollisuus ostaa lippuja loppupäiväksi.