18.08. Onneksi olkoon: Leevi | Palaute | På svenska | In English

Haagan seurakunta

Vapaaehtoistyö

Haagan seurakunta

15.09.2016, 11:33

Tule mukaan Haagan seurakunnan vapaaehtoistyöhön! Tarvitsemme erilaisia jäseniä: silmiä ja korvia, käsiä ja jalkoja!

Vapaaehtoistyö on nimensä mukaisesti vapaaehtoista. Voit olla mukana kerran vuodessa tai joka viikko. Seurakunnan työntekijät tukevat ja ohjaavat Sinua palvelutehtävässäsi. Vapaaehtoisille järjestetään myös virkistys- ja koulutuspäiviä.

Kerro meille ajatuksistasi tai kysy vapaaehtoistyöstä!

Vapaaehtoistyön tehtävät löytyvät alla olevasta esitteestä.

Sami Lahtinen
pastori
09 2340 3229
sami.t.lahtinen@evl.fi

Sanna Laiho
diakoni
09 2340 3228
sanna.laiho@evl.fi

Vapaaehtoiset

Voisinko minäkin? Olisiko minusta? Kelpaisinko?

Jos nämä kysymykset ovat sinulle omakohtaisia, niin vastaus on: Kyllä, sinä voit, osaat ja kelpaat juuri sellaisena kuin olet! Tule mukaan Haagan seurakunnan diakoniatyön nuorekkaaseen ja iloiseen vapaaehtoisjoukkoon!

Jokaiselle löytyy oma paikkansa, sillä rakkaus on kekseliäs. Ja rakkaudestahan tässä on kysymys: rakkaudesta toiseen Jumalan luomaan, jolla juuri tällä hetkellä ei mene ihan yhtä hyvin kuin ehkä sinulla.
Vapaina on erilaisia paikkoja: kimppakävelyttäjiksi, mukaan leireille ja retkille, rinnallakulkijoiksi vanhuksille ja muille yksinäisille, likkuntarajoitteisille tai masennuksen kanssa kamppaileville, tarjota lyhytaikaista saattoapua, osallistua aamupuurotiimiin tai Tapaamistuvan emäntärinkiin, ilmoittautua talkooavuksi myyjäisiin, kutoa sukkia – langat saat kirkolta - tai vaikka esiintyä juhlissa ja kerhoissa. Vapaaehtoistyöstä saat itsekin sisältöä elämääsi.

Myös oman elämän hankaliltakin tuntuvat ongelmat saavat uuden näkökulman, kun auttaa toista ihmistä. Antaessaan saa, yleensä enemmänkin kuin pystyy antamaan. Siinä on sen siunaus.
Ihmissuhteiden rikkaus ja hengellisen elämän syventyminen ovat parhainta antia lähimmäistyössä. Ota rohkeasti yhteyttä Haagan seurakunnan diakoniatyöntekijöihin lisätietojen saamiseksi.

Vapaaehtoistyön esite syksy 2016 (pdf, 0.38 Mt)

Haagan seurakunnan jäsen, Kaarina Johansson, tutustuu vuorollaan aina yhteen seurakuntamme vapaaehtoistyön tehtävään ja kirjoittaa siitä lyhyen jutun. Keikkapankkia Haagassa ei enää ole.

Tästä voit lukea Kaarinan kirjoituksia.

Liikuntaa_ja_puuroa.doc (doc, 0.03 Mt) Keikkapankki.doc (doc, 0.03 Mt) Kimppakavely.doc (doc, 0.02 Mt) Kuorot.doc (doc, 0.03 Mt) Mummuksi.doc (doc, 0.02 Mt) Pappien apuna.doc (doc, 0.02 Mt) Tavataan_Lassilassa.doc (doc, 0.03 Mt) Vapaaehtoinen nuorten tukena.doc (doc, 0.03 Mt) Yhteisvastuu.doc (doc, 0.02 Mt) Osallistuva seurakuntalainen (doc, 0.03 Mt) Lähetystyö (doc, 0.02 Mt)