27.09. Onneksi olkoon: Vesa | Palaute
Haagan seurakunta

Haagan rippikoulut 2023 - ilmoittaumiset 3.-31.10.2022

Haagan seurakunta

26.09.2022, 13:53
Tervetuloa rippikouluun eli riparille! Riparilla pohditaan elämää ja uskoa. Siellä on mahdollista etsiä ja löytää, kysyä ja hiljentyä yhdessä toisten nuorten kanssa. Ripari on matka, jonka aikana osallistutaan monipuolisesti seurakunnan toimintaan.

LÄHETÄMME POSTIN VÄLITYKSELLÄ RIPPIKOULUINFON KOTEIHIN TÄMÄN VIIKON AIKANA.

Tässä sama info:

Vuoden 2023 riparit Haagan seurakunnassa

1. JAAKKIMA – leirijakso Ruokolahdella 12.-19.6.2023

2. LOHIRANTA – leirijakso Lohjalla 26.6.-3.7.2023

3. PIEKSÄMÄKI – leirijakso Pieksämäellä 17.-24.7.2023

4. CITYRIPPIKOULU – Päivärippikoulu Huopalahden kirkolla Haagassa 31.7.-6.8.2023

Konfirmaatiot Huopalahden kirkossa elo-syyskuussa 2023.

Ilmoittautuminen ripareille alkaa 3.10. klo 9 ja päättyy 31.10.2022.

OHJEITA ILMOITTAUTUMISEEN:

Ilmoittautuminen tehdään yhdessä huoltajan kanssa. Ensimmäisellä kerralla ilmoittautumisportaaliin rekisteröidytään vahvalla tunnistautumisella. Tämän jälkeen portaaliin kirjaudutaan omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Ota tunnukset talteen myöhempää käyttöä varten! Kun olette lähettäneet lomakkeen, tarkistakaa, että sähköpostiin on tullut vahvistusviesti, jotta ilmoittautuminen on varmasti tullut perille. Sähköpostissa on myös kaverikoodi, jonka voit antaa yhdelle kaverille, pyrimme ottamaan tämän huomioon rippikoulupaikkoja jaettaessa.

Koska ensimmäinen ripari-vaihtoehto ei välttämättä toteudu, niin toivomme, että perustelet, miksi haluan juuri tähän rippikouluun. Riparilla on monenlaisia nuoria ja siksi haluamme tietää etukäteen: Tarvitseeko nuori erityistä tukea jossakin (esim. opiskelu, arjen hallinta, sosiaaliset taidot). Kysymme myös terveystiedot (esim. lääkitys) ja allergiat sekä ruokavaliot.

Kaikki ilmoittautumisajan puitteissa jätetyt hakemukset käsitellään samanarvoisina. Ilmoittautuminen ei siis ole nopeuskisa, joten voit rauhassa miettiä rippikouluvalintojasi. Tiedot jaetuista rippikoulupaikoista annetaan sähköpostilla marraskuun 2022 aikana.

LEIRIN OSALLISTUMISMAKSU:

Cityrippikoulu on maksuton. Leiririppikoulusta peritään 140 euron osallistumismaksu. Tämä kattaa pienen osan rippikoululaisen kustannuksista ja loput kustantaa seurakunta. Rippikoulun osallistumismaksu sisältää kaiken: matkat, majoituksen, ruokailun sekä opetusmateriaalin. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 14 päivää ennen leirin alkua, veloitetaan 50 %. Peruuttamaton ilmoittautuminen laskutetaan kokonaisuudessaan. Vain lääkärintodistus vapauttaa maksusta. Rippikoululeiri maksetaan verkkomaksuna sähköisen asiointipalvelun kautta. Huoltaja saa maksuohjeen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen noin 1-2 kk ennen rippikoulun alkamista. Mikäli perheen taloudellinen tilanne on tiukka, voi maksuun hakea avustusta oman seurakunnan diakoniatyöltä helmikuun 2023 loppuun mennessä.

TÄSTÄ (klikkaa!) ilmoittautumaan riparille

Jos olet menossa järjestön tai urheiluseuran rippikouluun, niin ole yhteydessä whatsappin tai sähköpostin välityksellä oman seurakunnan rippikoulupappiin. Aloitamme seurakuntayhteysjakson yhdessä tammikuussa 2023.