05.08. Congratulations: Salme, Sanelma | Feedback
Whole Helsinki

Marraskuun MunkkaLove vie kansainvälisille estradeille

Munkkiniemi parish

30.10.2019, 14:26 /  updated 30.10.2019, 14:36
MunkkaLove-konserttisarjan viimeinen ilmaiskonsertti lauantaina 23.11. klo 15-16.30 Munkkivuoren kirkossa kutsuu yleisöä myös kansainvälisen estradimusiikin äärelle. Konsertissa esiintyy vierailevana solistina laulaja-näyttelijä Reeta Vestman, joka tunnetaan useista musikaalipäärooleistaan. Iltapäivän ohjelmistossa on lisää alueen asukkaiden toivomia lauluja, ihmisiä ja tarinoita, joita tulkitsee Make Perttilän bändi, konsertin juontaa tv-toimittaja Päivikki Koskinen ja luvassa on tietysti myös alueen esiintyjävieraita! Kolmen konsertin aikana pystytään esittämään vain murto-osa alueella toivotuista 300 kappaleesta, mutta se tehdään sitäkin laadukkaammin. Konsertti partiolaisten järjestämine jatkoineen avaa juhlakauden, jonka aikana syttyvät adventin valot ja alueen isoin ja Helsingin vanhin ostari Munkkivuoressa juhlii 60-vuotista taivaltaan. Historia kertoo, että tänne piti tulla metrokin.
Reeta Vestman esiintyy Munkkivuoren kirkossa

Sibelius-Akatemiasta ja Lontoon Royal Academy of Musicista valmistunut Reeta Vestman on tehnyt pääroolit mm. Sound of Music, Rocky Horror Show, Honeymoon in Vegas ja Saturday Night Fever -musikaaleissa, puhedraamassa Puhdistus ja Pohjolan neidon roolissa Broadwaylle tähtäävässä Kalevala the Musicalissa New Yorkissa (2019). Hän on myös kiertänyt maailmaa ja julkaissut albumeja Husky Rescue -yhtyeen laulajana esiintyen maailman suurimmilla rockfestivaaleilla. Linnan juhlissa 2016 hän hurmasi Kaartin Combon solistina. Sielukkaan tulkintansa lisäksi Reeta Vestman tunnetaan poikkeuksellisen laajasta äänialastaan, joka taipuu niin musikaaliin, jazziin kuin rockiinkin. Omien esiintymisiensä ohella Reeta Vestman opettaa laulua Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa ja Sibelius-Akatemiassa. Vestman on hänkin aiemmin asunut Munkin seudulla.

Konsertissa on jälleen kerran ohjelmaa koko perheelle ja myös uudempaa nuorten toivomaa ohjelmistoa. Perheen pienimmät pääsevät laulamaan Muumilaulun. MunkkaLove-bändi koostuu huippuammattilaistason estradi- ja studiomuusikoista, jotka ovat esiintyneet paljon yhdessä: Markku Perttilä laulu ja kitarat, Mirkka Paajanen laulu, Ville Nurmi sähkökitara, Joonatan Rautio saksofoni ja kosketinsoittimet, Hannu Rantanen basso ja Teemu Eronen rummut. Konsertin äänentoistosta vastaa Creative Sound. Lyhyillä jatkoilla seurakuntatalolla myytävänä kahvia, mehua ja pullaa sekä partiolaisten adventtikalentereita ja sään salliessa ulkokatoksessa grillataan. Jatkoilla on tavattavissa seurakuntaneuvoston jäseniä.