27.01. Onneksi olkoon: Viljo | Palaute
Alppilan kirkko

Sovinto 100 -työpajan loppukeskustelu striimataan

Seurakuntayhtymä

26.10.2017, 17:34 /  päivitetty 06.11.2019, 13:11

Lauantaina 28.10 Sovinto 100 -köyhyys ja eriarvoisuus- vaikuttamisbrunssilla etsitään ratkaisuja köyhyyden ja eriarvoistumisen vähentämiseksi sekä myötätunnon ja keskinäisen ymmärryksen lisäämiseksi Suomessa. Ratkaisupajan tulokset julkaistaan yleisölle avoimessa loppukeskustelussa klo 14–15 Alppilan kirkossa, Kotkankatu 2. Loppukeskustelua voi seurata myös netissä.

Loppukeskustelussa päivän ratkaisuja sparrataan yhdessä kansanedustaja, eduskunnan köyhyysryhmän puheenjohtajan Outi Alanko-Kahiluodon (vihr), Kelan vaikuttavuuden muutosjohtaja Tomi Ståhlin, Helsingin kaupungin toimialajohtaja Tommi Laition ja Helsingin seurakuntien diakonian päällikön Kirsi Rantalan kanssa.

Loppukeskustelu striimataan ja sitä voi seurata täältä: https://sovinto100.fi/teemat/tyopaja-2/

---

Pajaan ratkaisijoiksi on kutsuttuina ihmisiä, joilla on omakohtaista kokemusta köyhyydestä, sekä poliittisia päättäjiä ja tutkijoita, jotka kaikki laativat ratkaisuja yhteisen aterian äärellä.

Pöytäpuheita pitävät kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto (vihr.), Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen köyhyystutkija Jouko Karjalainen ja kansalaisvaikuttaja Jouni Kylmälä Uutta ry:stä.

Ratkaisuista vaikuttavimmat esitellään päättäjille ml. presidenttiehdokkaille tammikuun Sovinto 100- tapahtumassa Kallion kirkossa. https://www.helsinginseurakunnat.fi/uutisetjatapahtumat/uutiset/2017/10/L82QGfKV3.html

Työpajan järjestävät Kallion seurakunnan kanssa yhteistyössä Helsingin Diakonissalaitos ja Kirkko Helsingissä diakonian vaikuttajat -työryhmä.

Lisätietoa: viestinnän projektipäällikkö Anu Merenlahti anu.merenlaht@evl.fi, p. 0503304369