Ravintola ja kanttiini

Kanttiinin aukioloajat:

Tiistai, perjantai, lauantai ja sunnuntai klo 10.30-17.20

Keskiviikko ja torstai klo 10.30-20.20

Ryhmille avoinna tilauksen perusteella.

Kanttiinissa on saatavana kahvia, teetä, kaakaota, virvoitusjuomia, mehua, jäätelöä, pieni valikoima makeisia, Mustasaaren korvapuusteja ja vaihteleva valikoima muita makeita ja suolaisia kahvilatuotteita. Mustasaaren kanttiini käyttää Paulig Mundo -reilun kaupan luomukahvia.

Mustasaari-lounas on tarjolla kesä-, heinä- ja elokuussa tiistaista lauantaihin klo 12-14. Sunnuntaisin tarjolla on brunssi klo 11-14. Ryhmien on sovittava ruokailuista etukäteen.

Lounaaseen kuuluu lämmin ruoka, salaattipöytä, leipä ja ruokajuomana vesi tai mehu. Tarjolla on aina myös kasvisvaihtoehto (lakto-ovo-vegetaarinen). Sunnuntaibrunssiin sisältyy kahvi ja tee, muulloin lounaskahvin hinta on 1 €.

Lounaan hinta on aikuisille 9 €, sunnuntaibrunssin hinta 10 €. Lapset: 1-5 v. 1 € per ikävuosi ja 6-12 v. 6 €.

Kanttiinissa voit maksaa käteisellä, lounasseteleillä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (Electron, Visa ja MasterCard). Kanttiinissa voidaan ottaa vastaan korkeintaan 50€ seteleitä.

Mustasaaren ravintola- ja kanttiinitoimintaa hoitaa Fazer Food Services.

Vierailuusi liittyvissä allergia- ja erityisruokavalioasioissa ota yhteys Mustasaaren toimistoon: mustasaari@evl.fi / 09 2340 2590

Mustasaaren kuuluisia valtavia korvapuusteja voi nauttia saaren kahviossa!