Etusivu > Uutiset ja tapahtumat > Uutiset > 2017 > 11 >

Tuomaan markkinoilla lauletaan Kauneimpia joululauluja

Tuomaan markkinoilla lauletaan Kauneimpia joululauluja

30.11.2017 08:00 / päivitetty 04.12.2017 09:14

Tuomaan markkinoiden avajaisia vietetään 2.12. Senaatintorilla Helsingissä. Avajaisissa on mukana myös Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut.

Tuomaan markkinat tekee yhteistyötä Kauneimpien joululaulujen kanssa tuomalla jouluiset yhteislaulutapahtumat Helsingin sydämeen Senaatintorille. Tuomaan markkinoiden ajan torilla soi myös Jouluradio.

Kauneimpia joululauluja lauletaan avajaispäivänä kello 16 alkaen Ninni Poijärven ja Tommi Kaleniuksen johdolla. Sitä ennen kello 15 joulutorin lavalla esiintyy Mikko Harju, joka myös tekee tänä vuonna yhteistyötä Kauneimpien joululaulujen kanssa. Mikko laulaa ja kertoo matkastaan Nepaliin, jossa hän kävi tutustumassa Suomen Lähetysseuran työhön nuorten hyväksi.

Viime vuosien tapaan Tuomaan markkinat myös välittää Helsingin tuomiokirkossa sunnuntaina 17.12. kello 15 ja 18 laulettavat Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudet kaiuttimin torilla vierailevien markkinakävijöiden keskuuteen.

Tuomiokirkon laulutilaisuudet ovat viime vuosina kasvaneet niin suosituiksi, että lauluväen määrä on ylittänyt kirkon kapasiteetin. Lisätilaa laulamiseen ja kauniin musiikin kuunteluun on avattu Tuomaan markkinoilta. Jaossa on myös Kauneimmat joululaulut -lauluvihkoja.

Tuomaan markkinat on Helsingin vanhin ja suurin ulkoilmassa järjestettävä joulutori, jossa vierailee vuosittain satojatuhansia kävijöitä. Siellä on tarjolla hyvää ruokaa ja laadukkaita, persoonallisia joululahjoja – sekä tietysti joulutunnelmaa.

Tuomaan markkinat Senaatintorilla 2.–22.12. Avoinna ma–pe kello 11–20, la–su kello 10–19,

www.kauneimmatjoululaulut.fi

http://tuomaanmarkkinat.fi/kauneimmat-joululaulut-kajahtavat-tuomaan-markkinoilla/

www.jouluradio.fi

Suomen Lähetysseura on vuonna 1859 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kansainvälinen toimija, joka toimii 30 maassa yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Lähetysseura on myös ulkoministeriön ohjelmatukea saava järjestö ja yksi Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. www.suomenlahetysseura.fi

Tuomaan markkinoilla soivat Kauneimmat joululaulut sekä Jouluradio.