Etusivu > Uutiset ja tapahtumat > Uutiset > 2017 > 10 >

Haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä seurakuntien viestinnässä?

Haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä seurakuntien viestinnässä?

18.10.2017 15:23

Helsingin seurakuntien viestintä etsii vapaaehtoiseksi yhteisöviestijää.

Tule tekemään Helsingin seurakuntien yhteistä viestintää! Jos haluat tutustua seurakunnalliseen viestintään, kokeilla vapaaehtoisena erilaisia viestinnän tehtäviä, kuten tehdä tapahtumakoosteita ja kirjoittaa pieniä juttuja helsinginseurakunnat.fi -verkkosivuillemme, tehdä videoita toiminnastamme tai meemejä Facebookiin, ottaa valokuvia ja niin edelleen. Ilmoittaudu vaikka heti!

Voit sitoutua yhteen tehtävään muutamaksi tunniksi tai olla ilonamme pitemmänkin aikaa. Tarjoamme ohjausta tehtävään, todistuksen vapaaehtoistehtävästä ja pullakahvit hoidetun homman päätteeksi. Tehtävän voi tehdä kotona, kaupungilla tai työpisteessä meillä Kolmannella linjalla. Lämpimästi tervetuloa!

Kerro, haluatko antaa arvokkaan panoksesi ja sitoutua vain yhteen tehtävään vai useampiin ja milloin voit aloittaa? Kerro meille vähän myös osaamisestasi, niin mietitään yhdessä sopivat tehtävät! Nyt olisi siis hieno tilaisuus tutustua Helsingin seurakuntien viestintään ja katsoa sopivatko kirkon yhteisöviestintätehtävät sinulle!

Yhteydenotot: verkkotiedottaja Sirpa Patronen, sähköposti: sirpa.patronen@evl.fi, p. 09 2340 2609

Katso lisätietoa: https://vapaaehtoistyo.fi/vapaaehtoistehtava/8186