Etusivu > Uutiset ja tapahtumat > Uutiset > 2017 > 07 >

Vuokraa rantasauna elokuun hämärtyvään iltaan

Vuokraa rantasauna elokuun hämärtyvään iltaan

27.07.2017 09:59

Haluaisitko viettää loppukesän iltaa yhdessä perheen tai ystävien kanssa? Miltä kuulostaa hämärtyvän illan rentoutumishetki puusaunassa merellisissä maisemissa?

Mustasaaren saunaa voi vuokrata yksityiskäyttöön isommalle tai pienemmälle porukalle. Sauna on puulämmitteinen ja sijaitsee merenrannalla. Saunassa on yksi pukuhuone, jossa on lukolliset säilytyslokerot. Saunaan mahtuu mukavasti kerralla 10–15 henkilöä, ja saunan vuokra on 150 euroa/1,5 tuntia.

Oma laudeliina kannattaa ottaa mukaan, saunalla on myös kertakäyttöisiä laudeliinoja. Pyyhkeen vuokra on 3 euroa.

Mustasaari on auki kaikille 20.8.2017 asti, jonka jälkeen saari on auki vain ryhmille. 20.8. asti saari on auki tiistaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kello 9–18, keskiviikkona ja torstaina klo 9–21. Saunan voi varata milloin tahansa aukioloaikoina ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Mustasaari on päihteetön.

Lautat Mustasaareen kulkevat Taivallahden lauttalaiturista. Taivallahtea lähin julkisen liikenteen pysäkki on Apollonkadun pysäkki Runeberginkadulla. Lauttamaksu on 4 euroa meno-paluu, alle 10-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi huoltajan seurassa. Lauttamaksu maksetaan lautalla käteisenä.

Lisätietoa lauttarantaan saapumisesta sekä lautan aikataulut löydät osoitteesta: https://www.helsinginseurakunnat.fi/yhteinentoiminta/mustasaarentoimintakeskus/lauttaliikenne.html

Lisätietoja ja varaukset Mustasaaren toimistosta p. 09 2340 2590 tai mustasaari@evl.fi.

Mustasaaren saunaa voi vuokrata yksityiskäyttöön isommalle tai pienemmälle porukalle.

Puulämmitteinen sauna sijaitsee meren rannalla.