Leiripaikat

AHOLANSAARI

Tämän on tunnelmallinen, mutta mukavuuksin varustettu leiripaikka Nilsiässä, Pohjois-Savossa. Talviriparilla lasketellaan neljänä päivänä Tahkovuoren rinteissä. Kesäleireillä uidaan Syvärin puhtaissa vesissä.

HUIKON KARTANO

Huikon kartano sijaitsee Toivakassa kauniissa järvimaisemassa. www.huikonkartano.fi

PORKKALA

Porkkalan leirikeskus on nimensä mukaisesti Porkkalanniemessä noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Majoitus on 4 - 8 hengen mökeissä. Leirikeskus on meren rannalla. Punkkirokotusta suositellaan Porkkalan leirikeskukseen lähtijöille.

KELLOKOSKI

Kellokosken leirikeskus sijaitsee Tuusulassa reilun puolin tunnin ajomatkan päässä Malmilta. Majoitus on 2-3 hengen huoneissa. Rantasauna Keravanjoen varrella.

KORPIRAUHA

Punatiilinen iso rakennus Syvälammen rannalla Siuntiossa. Isot piha-alueet tekevät mahdolliseksi monenlaiset ulkopelit. Talviriparille voi ottaa sukset mukaan, mutta ei kuitenkaan ole hiihtoleiri.

LOHIRANTA

Lohjalla, Lehmijärven rannalla sijaiseva viihtyisä leiripaikka. Uusi hirsinen majoitusrakennus ja rantasauna.

RAUTAVAARA

Pohjois-Savon erämaassa sijaitseva uudenaikainen ja monipuolinen leirikeskus. Mahtava hiekkaranta. Majoitusrakennuksissa on 3-4 hengen pienet huoneet. Matkaa leiripaikkaan on yli 500 kilometriä ja bussimatka kestää jopa seitsemän tuntia.

PIISPALA

Urheilupainotteinen rippikoulu pidetään Piispalassa Keski-Suomen Kannonkoskella. Leirin aikana on viisi ohjattua liikuntatuokiota sekä omatoimista liikuntaa. www.piispala.fi

VUONTISPIRTTI

Tunturihotelli Vuontispirtti Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemassa majoittaa vaellusrippikoululaiset 4-5 hengen mökkeihin leirikeskusjaksolle.