Etusivu > Seurakunnat > Malmin seurakunta > Toiminta > Rippikoulu >

Järjestöjen rippikoulut

Rippikoulu muualla kuin kotiseurakunnassa

Oletko menossa jonkin kristillisen järjestön rippikouluun? Tai urheiluopiston järjestämään rippikouluun? Ilmoittaudu mukaan kotiseurakuntajaksolle!

Monet kristilliset järjestöt ja yhdistykset järjestävät myös evankelis-luterilaisen kirkon rippikouluja. Samoin urheilujärjestöt ja urheiluopistot. Näistä saat tietoa aina kyseisistä järjestöistä ja esimerkiksi kristillisistä lehdistä. Varmista, että rippikoulun järjestävällä taholla on tuomiokapitulin hyväksyntä.

Osa rippikoulusta käydään aina kotiseurakunnassa. Malmin seurakunnassa on selkeä ohjelma tätä varten. Ohjelma antaa monipuolisia kokemuksia Malmin seurakunnasta ja sen toiminnasta.

Ilmoittautumislinkki lisätään näille sivuille lokakuun alkuun mennessä.

Ilmoittautuneille lähetetään kotiin kirje, missä kerrotaan kotiseurakuntajakson suorittamisesta. Kirjeen mukana tulee kotiseurakuntakortti, mihin kerätään kevään aikana kuusi merkintää seurakunnan tilaisuuksiin osallistumisesta.

Parhaan kokemuksen kotiseurakuntajakso antaa sinulle, jos aloitat sen ajoissa ja pääset näin osallistumaan moniin tapahtumiin yhdessä muiden rippikoululaisten kanssa.

Annamme mielellämme sinulle myös rippikouluraamatun, jos haluat.